Suzuki Marine

Oppdag den ultimate marine-opplevelsen med Suzuki påhengsmotorer. Motorene er basert på over 50 års japansk, avansert teknologi som gir pålitelighet og egenskaper som gjør båtlivet enda mer moro!

Suzuki har over mange år opparbeidet seg en unik teknologi og erfaring som resulterer i motorer i særklasse.
Les mer om de tekniske finesser Suzuki båtmotorene innehar:

  Vi fant ingen produkter basert på de valgte filtrene. Prøv å fjerne filtrene.
Viser 0 av totalt 0 produkter

Forhandlere

Finn nærmeste forhandler

Artikler

 • Suzuki påhengsmotor samler opp mikroplast fra sjøen

  Hvordan kan Suzuki bruke produktene sine til å redusere marint mikroplastavfall? Finnes det måter å takle problemet på uten å verken ofre motorytelse eller skade miljøet? Som en løsning på denne utfordringen kom Suzuki opp med idéen ”Micro-Plastic Collecting Device (MPC)”, som på norsk kan oversettes til mikroplastinnsamlingsenhet, festet til båtmotoren.

 • Fotokonkurranse sommeren 2024

  Erling Sande as oppfordrer deg som er Suzuki-båtmotorbruker til å være med i fotokonkurranse sommeren 2024. Vi håper på å motta bilder som viser motorglede og hygge! Trives du med venner og familie på båtturer, med vannski eller vannleker - så send oss gjerne eksempler med Suzukimotoren i bruk.

 • Suzuki originaldeler sikrer kvalitet og topp ytelse

  Periodisk vedlikehold er avgjørende for å holde din elskede motorsykkel i topp stand for trygg og trivelig kjøring. Det samme gjelder for Suzuki båtmotoren. Kjøretøy/motorer som får vedlikehold gir lengre levetid og færre problemer. Suzuki originale deler garanterer optimal ytelse av motorsykkelen din og båtmotoren. Suzuki verksted har kunnskap og utfører vedlikehold med høy kvalitet.

 • Suzuki’s «evighetsmaskiner»

  Suzuki produserer svært driftssikre påhengsmotorer og blir foretrukket av mange profesjonelle. Suzuki’s satsing på å lage motorer som varer lenge gir de beste forutsetninger for å sikre kundetilfredshet over tid. Suzuki leverer kvalitetsmotorer med de nyeste tekniske finessene. Vi kan bl a nevne Lean Burn forbrenningssystem, duoprop med bedre grep i vannet, raskere akselerasjon og bedre drivstofføkonomi og selvjusterende registerkjede for mindre vedlikehold og lang levetid, som gode eksempler.

 • Den ultimate utenbordsmotoren

  Utenbordsmotorene fra Suzuki er industriledende med prisbelønt teknologi og innovasjon. 4-takt utenbords-motoren er pakket med tekniske finesser og fordeler. Du kommer raskere fram. Motorene er enkle å betjene. De er stillegående og pålitelige. Du får sjelden motorproblemer. Teknologien hjelper deg med bedre drivstoff- økonomi. De ultimate utenbordsmotorene leverer egenskaper og fordeler som gjør båtlivet enkelt og gir deg gode opplevelser og enda mer moro. Bli kjent med finessene til motoren som er kjent som "Motoren som bare går og går". Det er mange grunner til hvorfor Suzuki regnes som den ultimate motoren.

 • Fredrikstad - Istanbul med en 9,9 hesters motor

  To gode venner dro i 2012 i en liten, åpen båt 3000 km langs den norske kystlinje. De startet opp i Svinesund og innen de var framme i Grense Jakobselv var 1720 nautiske mil tilbakelagt. Ti år har passert og nå vil Espen Mills og Andreas Kalvig Anderson atter ut på eventyr. Denne gangen drar de sørover. Med startssted i Fredrikstad og med ankomstmål Istanbul.

 • På tide å bytte båtmotor?

  Mange av fritidsbåtene som frekventerer norskekysten i dag er over tjue år gamle. Og mange av fritidsbåtene har de samme båtmotorene som båten ble motorisert med som ny.

 • Hold Norge rent!

  Som produsent av «The Ultimate outboard motor» fokuserer Suzuki på å gi den ultimate marineopplevelsen! Og denne opplevelsen krever et sunt og rent miljø.

 • Suzuki båtmotor: Nyheter for 2022

  Suzuki bruker mye energi på å skape båtmotorer som er optimale. Lean Burn-konseptet med teknologi som gir magert drivstoffforbruk kjenner du sikkert til. At Suzuki båtmotorene er stillegående hører du når du ferdes på sjøen. Suzuki starter året med nyhetene DF115B og DF140B.

 • Pressemelding 30.06.20: Suzuki lanserer DF115BG og DF140BG

  SUZUKI avslører nye DF115BG / DF140BG 4-sylindret utenbordsmotor. Suzuki tilbyr som de første Drive-by-Wire teknologi til disse motorstørrelsene. Drive-by-Wire teknologi gir nye funksjoner for overlegen ytelse og effektivitet.

 • Suzuki overstiger fire millioner produserte påhengsmotorer

  Suzuki startet opp produksjonen av utenbordsmotoren D55 i 1965. Ingen kunne den gang spå at i løpet av 2022 ville de akkumulerte globale produksjonstallene for utenbordsmotorene har nådd fire millioner.

Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!