Zero

Elektrisk tohjulsglede fra USA.

Historien

Zero Motorcycles er det neste steget i utviklingen av motorsykler. Ved å kombinere de beste aspektene ved en tradisjonell fossil motorsykkel med den mest moderne og avanserte teknologien, produserer Zero elektriske motorsykler med høy ytelse som har lav vekt og ekstrem aksellerasjon, er effektive og ikke minst utrolig morsomme å kjøre.

Hver enkelt modell er optimalisert for å utnytte den revulosjonerende drivlinjen Z-Force® electric og bruker rammer med aluminium av flykvalitet for å mimimere vekten.

Historien startet med en idé i en garasje i Santa Cruz i California, USA, og har siden den tid vokst i en forrykende fart og blitt et internasjonalt anerkjent motorsykkelprodusent. Resultatet er banebrytende innovasjon som kan oppleves idag. Siden 2006, da de første prototypene ble produsert, har Zero invitert førere til å prøve – noen ting er det bedre å oppleve selv fremfor å få det forklart.

Oppdraget

Zero Motorcycles skaper overlegne kjøreopplevelser med sitt utvalg av banebrytende elektriske motorsykler. Menneskene hos Zero Motorcycles er har lidenskap for faget, er motivert av innovasjon og guidet av integritet.

Med et kompromissløst fokus på kvalitet er Zero Motorcycles fast bestemt på å levere eksepsjonell verdi, ytelse og moro for alle eiere og førere.

    Forhandlere

    Finn nærmeste forhandler