Zero

Elektrisk tohjulsglede fra USA.

Historien

Zero Motorcycles er det neste steget i utviklingen av motorsykler. Ved å kombinere de beste aspektene ved en tradisjonell fossil motorsykkel med den mest moderne og avanserte teknologien, produserer Zero elektriske motorsykler med høy ytelse som har lav vekt og ekstrem aksellerasjon, er effektive og ikke minst utrolig morsomme å kjøre.

Hver enkelt modell er optimalisert for å utnytte den revulosjonerende drivlinjen Z-Force® electric og bruker rammer med aluminium av flykvalitet for å mimimere vekten.

Historien startet med en idé i en garasje i Santa Cruz i California, USA, og har siden den tid vokst i en forrykende fart og blitt et internasjonalt anerkjent motorsykkelprodusent. Resultatet er banebrytende innovasjon som kan oppleves idag. Siden 2006, da de første prototypene ble produsert, har Zero invitert førere til å prøve – noen ting er det bedre å oppleve selv fremfor å få det forklart.

Fremtiden er her

Opplev fremtidens elektriske tohjulinger allerede idag. Med allerede lang erfaring og gjennomført teknologi går Zero foran og viser veien inn i den elektriske verden.

Trygt og sikkert kjøp

5 års fabrikkgaranti

Med Zero gjør du er trygt kjøpt med hele 5 års fabrikkgaranti!

Oppdraget

Zero Motorcycles skaper overlegne kjøreopplevelser med sitt utvalg av banebrytende elektriske motorsykler. Menneskene hos Zero Motorcycles er har lidenskap for faget, er motivert av innovasjon og guidet av integritet.

Med et kompromissløst fokus på kvalitet er Zero Motorcycles fast bestemt på å levere eksepsjonell verdi, ytelse og moro for alle eiere og førere.

  Vi fant ingen produkter basert på de valgte filtrene. Prøv å fjerne filtrene.
Viser 0 av totalt 0 produkter

Forhandlere

Finn nærmeste forhandler

Artikler

 • MC-satsing bringer innovasjon til reiselivssektoren, sykkel og bilturismen i Norge

  Hubriding.no, som er en innovativ og digital reiselivssatsing i Norge, lanseres for motorsykkel, sykkel og bil i 2021. Piloten til Hubriding.no ble skapt som en direkte konsekvens av Covid-19 krisen i fjor vår av Straand Hotel i Vrådal i Telemark. Det 156 år gamle hotellet, som startet å drive med fokus på veien som en skysstasjon i 1864, er nå tilbake med fokus på veien.

 • Zero Motorcycles: Uanstrengt eventyr

  Bare deg, to hjul og et solid dreiemoment uansett hvor veien måtte bringe deg. Det er noen helt klare fordeler ved å gå over til elektrisk – ingen bensinstasjonbesøk, ingen olje, ingen eksos osv. Zero-eiere har i tillegg en rekke fordeler i det daglige. Bak utformingen av hver nye modell ligger en filosofi om elegant enkelhet. Zero motorcycles med eldrift har lav vekt, og eliminerer alt rutinemessig vedlikehold. Resultatet er et utrolig spennende kjøretøy og en eierskapsopplevelse som fortsetter i kilometer etter kilometer.

 • Førerkort/-klasser i Norge

  For å kjøre et motorisert kjøretøy lovlig i Norge må du ha et førerkort. Førerkortet viser at du har lov til å kjøre de kjøretøy-klassene som er oppgitt på kortet. Førerkortet utstedes vanligvis etter at du har bestått en førerprøve og oppfylt de nødvendige kravene. Alle som vil ta førerkort må ha trafikalt grunnkurs før de kan øvelseskjøre eller ta kjøretimer, bortsett fra de som allerede har førerkort (eller mopedførerbevis) eller er over 25 år. For å få førerkort må du være bosatt i Norge, oppfylle alderskravet, sende inn en søknad, oppfylle helsekravene og ha godkjent vandel (sjekket av politiet) første gang du søker. Førerkortene har ulike klasser og koder, så sjekk hvilken klasse som gjelder for ditt kjøretøy.

 • ENOVA-støtte til elmoped, elmotorsykkel og eldrevet ATV/UTV

  Fantastiske nyheter om du skal kjøpe nytt elkjøretøy. Enova SF er et statlig foretak som gjør det lettere for norske bedrifter å skape livskraftig forandring. Enova gir nå støtte til kjøp av elektrisk drevet moped, motorsykkel eller MC-registrert ATV/UTV. Det gir deg som forbruker en rabatt på kr 3.500, kr 11.000 (redusert fra kr 15.000 2. oktober 2023) eller kr 25.000. Sjekk hvor mye ditt kjøretøy kan oppnå i støtte.

Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!