DR Power Equipment

DR Power Equipment er en av USAs mest anerkjente produsenter av hage og skogsprodukter.

Vi har et stort utvalg av hage- og landbruksmaskiner som gressklippere, stubbefresere og krattknusere fra DR Power Equipment.

  Forhandlere

  Finn nærmeste forhandler

  Artikler

  • Beitepussere med ekstreme kapasiteter

   Beitepusserne til DR Power Equipment har ekstreme kapasiteter og et bredt bruksområde. Store områder er klippet og nedpusset på kort tid med de råsterke PRO-modellene.

  • Med denne gresstrimmeren gleder du deg til hver gang gresset må kuttes!

   Vil du utnytte enda mer av din ATV eller UTV? Med denne smarte gresstrimmeren er det en fryd å korte ned gresslengden på din eiendom, eller langs veien!

  • Bruksområder for ATV og UTV

   Hvordan optimalisere din ATV til å bli din beste hjelper? Leker du med tanken på å investere i en ATV, tenk da igjennom hvilket bruk og formål du har av en ATV-modell. ATV-modellene har ulike egenskaper når det gjelder ytelse, størrelse og egenskaper. Er det hobbyen som jakt og fiske, jordbruksrelatert bruk eller lidenskapen for fart eller nytte som driver deg. ATVene skal takle de tøffere underlagene som våtmark, gjørme, grus, steiner og snø. I tillegg er det mange utstyrsvarianter som kan festes til ATVene for å ytterligere dekke dine bruksbehov.

  • Beitepusser med ekstrem kapasitet

   Beitepusseren og krattknuseren fra DR kan utrette store oppgaver når den henges bak din ATV. Store arealer slukes raskt og den kan kutte kvister på over 7 cm.

  • Smart veihøvel gjør avrettingen til en lek

   Den praktiske veihøvelen kan henges bak din firehjuling og enkelt justeres slik at oppkjørselen, plenen eller andre større flater får den perfekte avrettingen.

  • Fliskutterne som gir perfekt start på våren

   Start våren med å rydde opp i hagen eller på gården med hjelp av DR Power Equipment fliskuttere! Høykvalitetsmerket fra USA har perfekte fliskuttere i alle prisklasser, som gjør at du enkelt kan kvitte deg med kvister og greiner når snøen er borte.

  • Presentasjon av DR Power produkter for skog/hage

   DR Power Equipment har løsningene - DR Utstyret gjør arbeidet enkelt. Beitepusser til å henge bak din ATV, svært letthåndterbar gresstrimmer, stubbefreser og fliskutter fra DR Power Equipment bidrar til å gjøre hagearbeidet til en lek!

  • Beitepusseren som gjør sommeren til en lek

   Med den innovative beitepusseren til DR Power Equipment blir sommeren en lek. Den råsterke beitepusseren har en enorm arbeidskapasitet sammen med din ATV, UTV eller hagetraktor. Du kan både kutte greiner og kvister på opp til 7,5 cm, samt klippe tykt og langt gress.