NIU

Helt i forkant av utviklingen av elektrisk mobilitet finner du NIU, etablert i 2014.

NIU (uttalt som "nju") ble grunnlagt i 2014 og er verdens ledende produsent av fremtiden for urbane elektriske kjøretøy, spesifikt mopeder, scootere og elsparkesykler. De ligger langt frempå når det kommer til teknologi og innoverer i et tempo konkurrentene bare kan måpe av. Siden de startet opp har de vokst i et forrykende tempo, og solgt mer enn 1 million kjøretøy, samt ekspandert til over 38 land. Med lekkert design, fenomenal batteristyring og brukervennlig mobilapp er NIU et åpenbart førstevalg!

  Forhandlere

  Finn nærmeste forhandler

  Artikler

  • Med elsparkesykkel i trafikken

   Det er mange positive sider ved å kjøre elsparkesykkel. Du bruker f. eks kort tid på transportetappene. Uten anstrengelse spinner elsparkesykkelen av gårde. Batteriet lades hurtig med strøm og gir ingen avgasser. Kostnadene er lave ved både forbruk og innkjøp enn f. eks av elscootere. Elsparkesykkelen tar liten lagringsplass og krever ingen parkeringsavgift. Man må imidlertid ikke glemme at det også er noen forpliktelser ved å eie og bruke elsparkesykkel. Følg reglene og få tips av rådene under og du vil oppleve mange positive opplevelser på elsparkesykkelen din.

  • ENOVA-støtte til elmoped, elmotorsykkel og eldrevet ATV/UTV

   Fantastiske nyheter om du skal kjøpe nytt elkjøretøy. Enova SF er et statlig foretak som gjør det lettere for norske bedrifter å skape livskraftig forandring. Enova gir nå støtte til kjøp av elektrisk drevet moped, motorsykkel eller MC-registrert ATV/UTV. Det gir deg som forbruker en rabatt på kr 3.500, kr 11.000 (redusert fra kr 15.000 2. oktober 2023) eller kr 25.000. Sjekk hvor mye ditt kjøretøy kan oppnå i støtte.