DF350A

Suzuki Marine

DF350A

Varenr.: model-df350a
Stammelengde:
Veil. utsalgspris fra
372,750,-
Frakt og klargjøring kan tilkomme

Dette er Suzukis største utenbordsmotor noensinne - “The Ultimate 4-Stroke Outboard”. Med en ytelse på hele 350 hk sparker denne virkelig fra seg. Med DF350A har ingeniørene uten tvil skapt den ultimate motoren.

Suzuki var først ute med doble propeller, dvs. to propeller etter hverandre, på utenbordsmotor, og i lanseringsåret vant DF350A IBEX Innovation Award 2017. Fordelene ved Duoprop er bedre grep i vannet, raskere akselerasjon, bedre styrepresisjon og lavere bensinforbruk.
DF350ATX er mer kompakt enn sine konkurrenter, og vil derfor passe på mange forskjellige båter.
For enda mer presis tilførsel av drivstoff i forbrenningsprosessen, har Suzuki laget et bensininnsprøytningssystem med doble injektorer. For å sikre høyere ytelser og særs effektiv forbrenning av drivstoffet, er kompresjonen svært høy. Hele 12:1.
Motoren har også et spesielt lufttilførselssystem som sikrer nok kald luft til motoren, samtidig som det på en unik måte holder vann ute i ekstreme situasjoner.

Alle Suzukis påhengsmotorer fra DF40ATL til DF350ATX har selvjusterende kamakselkjede som løper i oljebad, noe Suzuki er alene om blant leverandørene av utenbordsmotorer. Kjedet er utstyrt med en hydraulisk strammemekanisme som er vedlikeholdsfri.

Motor
Effekt
350 hk / 257 kW
Slagvolum
4390 ccm
Anbefalt turtall
5700–3600 rpm
Annet
Inkludert propellstørrelse
31"

Den ultimate båtmotoren

Suzukis DF350 påhengsmotor er “The Ultimate 4-Stroke Outboard” Dette er Suzukis største utenbordsmotor noensinne! Med en ytelse på hele 350 hk sparker denne virkelig fra seg. Med DF350ATX har ingeniørene uten tvil skapt den ultimate motoren. Se mer om finessene: Duoprop, doble injektorer i bensininnsprøytningssystem, lufttilførselssystem som sikrer nok kald luft til motoren, selvjusterende kamakselkjede mm.

Galleri