Hisun

Prisgunstige ATV-er og UTV-er av høy kvalitet, til all slags bruk.

Hisun er Norges raskest voksende ATV/UTV-merke i 2021! Med 25 års erfaring gir dette deg som kunde trygghet – dette er produkter man kan stole på! Vi tilbyr Hisunprodukter i flere forskjellige brukskategorier og prisklasser. Vi har flere UTVer med eldrift. Og Sector E1 har i tillegg kr 25.000,- i ENOVA-støtte. Vi er sikker på at du finner det rette kjøretøyet for akkurat deg!

HS15 UTV

Oppdag fabrikken

  Forhandlere

  Finn nærmeste forhandler

  Artikler

  • Dette er verdens første terrengkjørende ladebank!

   Firehjulingen Hisun Sector E1 Powerbank er verdens første terrengkjørende ladebank og er den mobile håndverkerens våte drøm.

  • En uslåelig pris/kvalitet-kombinasjon!

   Hisun produserer firehjulinger med høy kvalitet og makter det få andre får til; nemlig å kombinere dette med lave priser. Med startpris på 64.900 kroner er Hisun 550 trolig et av de aller beste kjøpene innen ATV-segmentet! På verdensbasis er Hisun Motors en av de store produsentene. Erfaringene er svært gode etter noe år i Norge også. Det er 500-modellene som har slått aller best an. ATV-modellen HS 550 T3 og side by side-modellen HS 590 UTV er de to som har vært mest populære.

  • Hisun UTV klar for tunge tak

   Hisun HS 490 og HS 590 UTV sier ikke nei takk til de store jobbene. De smarte og økomisk gunstige firehjulingene brukes både på arbeidsplassen, i vedskogen og andre steder der det er behov for et allsidig kjøretøy for å løse oppgavene.

  • Økt interesse for el-UTV i landbruket

   Interessen for bruk av elektriske terrengkjøretøy i landbruket er blitt stor i løpet av det siste året. UTV´en Hisun HS Sector E1 er en av modellene som stadig flere proffbrukere får øynene opp for. Økt miljøfokus og enklere daglig bruk er nøkkelordene.

  • Ny elektrisk UTV med plass til 4 personer

   Hisun HS15 UTV Electric Lithium er navnet på den helt nye firehjulingen som nå er presentert. Den har rekkevidde på opp mot 120 kilometer, plass til fire og en råsterk motor med hele 180 newtonmeter. Passer til anlegg- og byggebransjen for entreprenører.

  • Hisun Sector E1: Miljøalternativet

   Hisun E1 må jo være midt i blinken for en miljøbevisst bonde, mener Even Grave (bildet) ved landets sydligste Hisun-butikk.

  • Suksessen Hisun HS 550 får oppgraderinger

   Storselgeren Hisun HS 550 er oppgradert og nå kan du velge mellom flere farger på 2022-modellen.

  • Hvilket terrengkjøretøy skal jeg velge – ATV, UTV eller XTV?

   Trenger du et kjøretøy som kommer seg fram i ulendt terreng og med plass til å frakte utstyr er det ATV, UTV eller XTV du trenger. Mengde av nyttelast øker også proposjonalt i samme rekkefølge. Med en ATV får du med deg mye, med en UTV får du med deg mer - og velger du en XTV får du med deg aller mest. Terrengkjøretøy har en solid konstruksjon og et praktisk design. For driver du med jakt, fiske, jordbruk, er hytteeier, elsker friluftsliv eller driver konkurransekjøring i løype - har du alltid bruk for en arbeidskamerat. En hjelpende “hånd” som gjør arbeidsoppgavene enklere.

  • Elektrisk Hisun-suksess med Sector E1

   Hisun Sector E1 er Norges mest solgte elektriske firehjuling. Totalt er den populære firehjulingen den fjerde mest solgte UTVen i det norske markedet.

  • Arbeidshesten Hisun HS590

   Perfekt for hytta eller gården! Det er vanskelig å finne et bedre kjøretøy som løser så mange oppgaver som Hisun HS 590. Finnes det et mer perfekt redskap å ha på hytta eller på småbruket?

  • Garantivilkår i særklasse

   Når du handler terrengkjøretøy hos våre forhandlere vet du med sikkerhet at du har markedesledende garanti- og serviceordning.

  • Nå er 2022-modellen av Hisun HS 490 Sector endelig i Norge!

   Hisun presenterer nå 2022-modellen av populære HS 490 Sector UTV. Dette er firehjulingen som gir aller mest for pengene!

  • Bruksområder for ATV og UTV

   Hvordan optimalisere din ATV til å bli din beste hjelper? Leker du med tanken på å investere i en ATV, tenk da igjennom hvilket bruk og formål du har av en ATV-modell. ATV-modellene har ulike egenskaper når det gjelder ytelse, størrelse og egenskaper. Er det hobbyen som jakt og fiske, jordbruksrelatert bruk eller lidenskapen for fart eller nytte som driver deg. ATVene skal takle de tøffere underlagene som våtmark, gjørme, grus, steiner og snø. I tillegg er det mange utstyrsvarianter som kan festes til ATVene for å ytterligere dekke dine bruksbehov.

  • Hisun HS løser oppgavene!

   Hisun HS 590/750 er en svært allsidig firehjuling. Her er den avbildet som vaktmesterpakke/kabinpakke med brøyteskjær, tett førerhus med dører, frontrute, tak og bakrute. I tillegg har den en hjulpakke med solide dekk for krevende forhold året rundt. En meget komplett og allsidig firehjuling som løser de aller fleste oppgavene!

  • Suksess med markedets beste ATV-kjøp!

   Førde Motorsport er en av flere forhandlere som tilbyr det som kanskje er markedets beste ATV-kjøp. – Det er morsomt å kunne tilby kundene en så god ATV til en så lav pris, sier forhandler Rune Soleide.

  • Tenåringenes UTV-drøm

   Lettkjørte og prisgunstige Hisun HS 250 Sport utfyller UTV-drømmen for mange tenåringer. Nå kan den også registreres som traktor.

  • Entreprenøren valgte Hisun HS 590 til de tøffe jobbene

   Entreprenør Sebastian Riel Saua i SRS Maskin og Landbruk AS hentet ut tre Hisun HS 590 fra forhandler Vegard Blien i Tana Bilglass. Maskinene skal brukes til utlegging av fiber.

  • Elektrisk Hisun på eplegården

   Mikkel Aanderaa er epleprodusent i Gvarv i Telemark. For den økologiske bonden er miljø viktig. Det var en av årsakene til at han valgte elektrisk UTV på gården. Eplebonde Mikkel Aanderaa skal bruke elektrisk Hisun som avlasting for traktor i forbindelse med epleproduksjonen. – Vi håper å bruke den til flere operasjoner i frukthagen, for å redusere marktrykk og dermed jordpakking. Det er ikke nødvendig å kjøre rundt med 3500 kg traktor for å slå gress, sier han.

  • ENOVA-støtte til elmoped, elmotorsykkel og eldrevet ATV/UTV

   Fantastiske nyheter om du skal kjøpe nytt elkjøretøy. Enova SF er et statlig foretak som gjør det lettere for norske bedrifter å skape livskraftig forandring. Enova gir nå støtte til kjøp av elektrisk drevet moped, motorsykkel eller MC-registrert ATV/UTV. Det gir deg som forbruker en rabatt på kr 3.500, kr 11.000 (redusert fra kr 15.000 2. oktober 2023) eller kr 25.000. Sjekk hvor mye ditt kjøretøy kan oppnå i støtte.

  • Elektrisk firehjuling på salgstoppen for første gang!

   For første gang er det en elektrisk firehjuling på salgstoppen i Norge. Hisun Sector E1 UTV skriver dermed historie innen den norske terrengkjøretøybransjen. En økende kundegruppe ønsker «grønnere» alternativer innenfor UTV-segmentet.

  • Prisvinnende fullblods UTV fra Hisun

   Det behøver ikke koste «skjorta» å kjøpe en fullblods UTV. Hisun HS250 Sport og Strike har prislapp som starter under 40.000 kroner. Da får du en solid en 4-takts EFI-motor med automatisk CVT-overføring og uavhengig A-arms fjæring.