Suzuki MC

Motorsykler utviklet fra førsteklasses ingeniørkunst og kvalitetskontroll. Suzuki produserte sin første motoriserte sykkel i 1952. Suzuki fortsetter å utvikle tohjulskjøreglede og kvalitetssykler.

  Forhandlere

  Finn nærmeste forhandler

  Artikler

  • Hvilken motorsykkel passer for deg?

   Mange av oss har tenkt, drømt og vurdert – ut i fra både fornuftige faktorer eller ut i fra følelser og tanker om hva som er gøy eller kult. Fornuften fokuserer helst på bruksområder, spesifikasjoner eller muligheter i nærområdet eller kjøreturmuligheter. Mens sansene drømmer om motorlyd, estetikk eller nostalgi f eks over MC-merkets historie. Så lenge man er i denne drømmeboblen er mulighetene mange og begrensingene få.

  • Original kvalitet – topp ytelse!

   Periodisk vedlikehold er avgjørende for å holde din elskede motorsykkel i topp stand for trygg og trivselsfull kjøring. Suzuki originale deler garanterer optimal ytelse av motorsykkelen din grunnet vedlikehold med høy kvalitet.

  • MC-satsing bringer innovasjon til reiselivssektoren, sykkel og bilturismen i Norge

   Hubriding.no, som er en innovativ og digital reiselivssatsing i Norge, lanseres for motorsykkel, sykkel og bil i 2021. Piloten til Hubriding.no ble skapt som en direkte konsekvens av Covid-19 krisen i fjor vår av Straand Hotel i Vrådal i Telemark. Det 156 år gamle hotellet, som startet å drive med fokus på veien som en skysstasjon i 1864, er nå tilbake med fokus på veien.

  • Demodager: Suzuki MC 2024

   Prøvekjør Suzuki DL800DE, vinneren av Alpenmastertesten for 2023, eller modellen GSX-8S som kom på femte plass av hundre og tjueåtte motorsykler totalt i samme test.

  • Suzuki originaldeler sikrer kvalitet og topp ytelse

   Periodisk vedlikehold er avgjørende for å holde din elskede motorsykkel i topp stand for trygg og trivelig kjøring. Det samme gjelder for Suzuki båtmotoren. Suzuki originale deler garanterer optimal ytelse av motorsykkelen din og båtmotoren. Suzuki verksted har kunnskap og utfører vedlikehold med høy kvalitet.

  • Verdens største MC-test Alpenmaster 2023

   Årlig arrangeres Alpenmaster som er en sammenligningstest av motorsykler. Testen utføres av MC-spesialister. Det internasjonale testteamet har fagfolk fra Sverige, Spania, Holland, Italia, Kroatia, Tsjekkia, Østerrike og Tyskland. I alt er det seksten motorsykler som konkurrerer mot hverandre innenfor åtte ulike kategorier. Og det vil si hundre og tjueåtte motorsykler totalt i testen.