0
Meny

Hisun

Kvalitetsprodusent fra Kina som tilbyr både ATV og UTV.

Hisun er Norges raskest voksende ATV-merke! Med 25 års erfaring gir dette deg som kunde trygghet – dette er produkter man kan stole på! Vi tilbyr Hisun produkter i flere forskjellige brukskategorier og prisklasser. Vi er sikker på at du finner den rette for akkurat deg!  

Produkter

Utvalgte produkter fra Hisun

 • HS Sector E1 - Elektrisk UTV

  Sector E1 - Elektrisk drevet UTV m/MC-registrering og dermed fritatt fra mva. 

 • HS550 ATV T3

  HS550 ATV T3

 • HS590 UTV

  Arbeidshesten!

 • Artikler

  Les siste nytt fra Hisun

  • Prisvinnende fullblods UTV fra Hisun

   Det behøver ikke koste «skjorta» å kjøpe en fullblods UTV. Hisun HS250 Sport og Strike har prislapp som starter under 40.000 kroner. Da får du en solid en 4-takts EFI-motor med automatisk CVT-overføring og uavhengig A-arms fjæring.
   Hisun Terreng, Skog, Hage
   Les mer
  • Hisun HS løser oppgavene!

   Hisun HS 590/750 er en svært allsidig firehjuling. Her er den avbildet som vaktmesterpakke/kabinpakke med brøyteskjær, tett førerhus med dører, frontrute, tak og bakrute. I tillegg har den en hjulpakke med solide dekk for krevende forhold året rundt. En meget komplett og allsidig firehjuling som løser de aller fleste oppgavene!
   Hisun Terreng, Skog, Hage Vinter
   Les mer
  • Smart veihøvel gjør avrettingen til en lek

   Den praktiske veihøvelen kan henges bak din firehjuling og enkelt justeres slik at oppkjørselen, plenen eller andre større flater får den perfekte avrettingen.
   Arctic Cat ATV DR Products Hisun Terreng, Skog, Hage
   Les mer
  • Suksess med markedets beste ATV-kjøp!

   Førde Motorsport er en av flere forhandlere som tilbyr det som kanskje er markedets beste ATV-kjøp, nemlig Hisun 550 til bare 69.900 kroner. – Det er morsomt å kunne tilby kundene en så god ATV til en så lav pris, sier forhandler Rune Soleide.
   Hisun Terreng, Skog, Hage
   Les mer
  • Hisun Sector E1: MILJØALTERNATIVET

   Hisun E1 må jo være midt i blinken for en miljøbevisst bonde, mener Even Grave (bildet) ved landets sydligste Hisun-butikk.
   Hisun Terreng, Skog, Hage
   Les mer
  • Hvilket terrengkjøretøy skal jeg velge – ATV, UTV eller XTV?

   Trenger du et kjøretøy som kommer seg fram i ulendt terreng og med plass til å frakte utstyr er det ATV, UTV eller XTV du trenger. Mengde av nyttelast øker også proposjonalt i samme rekkefølge. Med en ATV får du med deg mye, med en UTV får du med deg mer - og velger du en XTV får du med deg aller mest. Terrengkjøretøy har en solid konstruksjon og et praktisk design. For driver du med jakt, fiske, jordbruk, er hytteeier, elsker friluftsliv eller driver konkurransekjøring i løype - har du alltid bruk for en arbeidskamerat. En hjelpende “hånd” som gjør arbeidsoppgavene enklere.
   Arctic Cat ATV ARGO Hisun Terreng, Skog, Hage
   Les mer