Ny elektrisk UTV med plass til 4 personer

Publisert 10/18/2022
  Hisun HS15 UTV Electric Lithium er navnet på den helt nye firehjulingen som nå er presentert. Den har rekkevidde på opp mot 120 kilometer, plass til fire og en råsterk motor med hele 180 newtonmeter. Passer til anlegg- og byggebransjen for entreprenører.

  Hisun har mange år bak seg som produsent av elektrisk terrengkjøretøy og elektriske Sector E1 er blant Norges mest populære UTVer og gjennom flere år den mest solgte elektriske. Nå kommer en helt ny generasjon elektrisk UTV.

  Hisun HS15 UTV Electric Lithium har som navnet tilsier moderne lithium-batteri med svært god kapasitet. Versjonen som importør Erling Sande AS skal ta inn til Norge vil få rekkevidde på inntil 150 kilometer.

  HS15D UTV vist fra side

  Og det er ingen «smågutt» vi snakker om! Hisun HS15 UTV Electric Lithium får sitteplass for fire personer. I tillegg har den stor lastekasse bak og en total lastekapasitet på inntil 460 kilo. Den vil også få tilhengerkapasitet på 544 kilo.

  Hisun HS15 UTV Electric Lithium er allerede på vei fra fabrikken til Norge, og er ventet til importør Erling Sande AS om få dager.

  - Allerede før vi har lansert den er alle kjøretøyene vi har bestilt solgt. Vi arbeider nå intenst med å skaffe flere eksemplarer til Norge. Vårt inntrykk er at det er ekstremt stor etterspørsel for slike elektriske terrengkjøretøy, sier produktsjef Thommas Fylling.

  Hisuns HS15D UTV takler alt i terreng; gjørme, imponerende stigninger, lavt vann.

  Noe av bakgrunnen for den store interessen for Hisun HS15 UTV Electric Lithium er at flere offentlige aktører nå har krav på seg til elektrifisering av maskinparken. Utvalget er foreløpig lite, og Hisun er en av få tilbydere av denne typen elektriske produkter.

  - Det er helt klart at Hisun HS15 UTV Electric Lithium vil være viktig for mange aktører i ulike bransjer. Både økonomi og miljø betyr mye for stadig flere aktører, sier Fylling.

  Han peker også på det sterkt reduserte behovet for vedlikehold på en slik elektrisk terreng-UTV, sammenliknet med konvensjonelle modeller som krever mye mer oppfølging.

  Hisun HS15 UTV Electric Lithium har mer kraft en noensinne på en slik UTV. Kapasiteten i motbakke er på 43 grader stigning. Den har et bruksområde på mellom minus 25 og pluss 45 grader. EPS (Electronic Stability Program) vil også være tilgjengelig på Hisun HS15 UTV Electric Lithium. Det samme gjelder blant annet tilhengerfeste og vinsj.

  Spesifikasjoner Hisun HS15 UTV Electric Lithium:

  • Batteri: 16,5 kwh
  • Dreiemoment: 180 Nm
  • Ladetid: 6 timer til 90 %
  • Kjøremoduser: 4WD, Axle L-M-H-N-R med mekanisk gir L/H
  • Dimensjoner: 3790 x 1580 x 2000 mm (lengde/bredde/høyde)
  • Hjul: AT 26x9-14/26x11-14
  • Akselavstand: 2780 mm
  • Bakkeklaring: 310 mm
  • Registreres om Traktor (T1B) i Norge (Kan kjøres med bilsertifikat og traktorsertifikat)

  Se HS15D her

  NB: Endringer kan komme.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!