Artikler

Tagger
Merker
 • 7/12/2024

  Fotokonkurranse sommeren 2024

  Erling Sande as oppfordrer deg som er Suzuki-båtmotorbruker til å være med i fotokonkurranse sommeren 2024. Vi håper på å motta bilder som viser motorglede og hygge! Trives du med venner og familie på båtturer, med vannski eller vannleker - så send oss gjerne eksempler med Suzukimotoren i bruk.

 • 6/28/2024

  Førerkort/-klasser i Norge

  For å kjøre et motorisert kjøretøy lovlig i Norge må du ha et førerkort. Førerkortet viser at du har lov til å kjøre de kjøretøy-klassene som er oppgitt på kortet. Førerkortet utstedes vanligvis etter at du har bestått en førerprøve og oppfylt de nødvendige kravene. Alle som vil ta førerkort må ha trafikalt grunnkurs før de kan øvelseskjøre eller ta kjøretimer, bortsett fra de som allerede har førerkort (eller mopedførerbevis) eller er over 25 år. For å få førerkort må du være bosatt i Norge, oppfylle alderskravet, sende inn en søknad, oppfylle helsekravene og ha godkjent vandel (sjekket av politiet) første gang du søker. Førerkortene har ulike klasser og koder, så sjekk hvilken klasse som gjelder for ditt kjøretøy.

 • 3/20/2024

  Demodager: Suzuki MC 2024

  Prøvekjør Suzuki DL800DE, vinneren av Alpenmastertesten for 2023, eller modellen GSX-8S som kom på femte plass av hundre og tjueåtte motorsykler totalt i samme test.

 • 3/20/2024

  Verdens største MC-test Alpenmaster 2023

  Årlig arrangeres Alpenmaster som er en sammenligningstest av motorsykler. Testen utføres av MC-spesialister. Det internasjonale testteamet har fagfolk fra Sverige, Spania, Holland, Italia, Kroatia, Tsjekkia, Østerrike og Tyskland. I alt er det seksten motorsykler som konkurrerer mot hverandre innenfor åtte ulike kategorier. Og det vil si hundre og tjueåtte motorsykler totalt i testen.

 • 3/12/2024

  Dette er verdens første terrengkjørende ladebank!

  Firehjulingen Hisun Sector E1 Powerbank er verdens første terrengkjørende ladebank og er den mobile håndverkerens våte drøm.

 • 12/4/2023

  ENOVA-støtte til elmoped, elmotorsykkel og eldrevet ATV/UTV

  Fantastiske nyheter om du skal kjøpe nytt elkjøretøy. Enova SF er et statlig foretak som gjør det lettere for norske bedrifter å skape livskraftig forandring. Enova gir nå støtte til kjøp av elektrisk drevet moped, motorsykkel eller MC-registrert ATV/UTV. Det gir deg som forbruker en rabatt på kr 3.500, kr 11.000 (redusert fra kr 15.000 2. oktober 2023) eller kr 25.000. Sjekk hvor mye ditt kjøretøy kan oppnå i støtte.

 • 4/20/2023

  Suzuki originaldeler sikrer kvalitet og topp ytelse

  Periodisk vedlikehold er avgjørende for å holde din elskede motorsykkel i topp stand for trygg og trivelig kjøring. Det samme gjelder for Suzuki båtmotoren. Kjøretøy/motorer som får vedlikehold gir lengre levetid og færre problemer. Suzuki originale deler garanterer optimal ytelse av motorsykkelen din og båtmotoren. Suzuki verksted har kunnskap og utfører vedlikehold med høy kvalitet.

 • 3/23/2023

  Pressemelding 22.3.2023: Erling Sande starter opp som importør av BSA Motorsykler

  Endelig er ikoniske BSA tilbake i Norge! Det tradisjonsrike merket har produsert motorsykler siden 1910, og populære Gold Star rullet ut fra samlebåndene i England første gang allerede i 1938. Nå relanseres Gold Star 650 over hele verden - også i Norge!

 • 2/24/2023

  Suzuki påhengsmotor samler opp mikroplast fra sjøen

  Hvordan kan Suzuki bruke produktene sine til å redusere marint mikroplastavfall? Finnes det måter å takle problemet på uten å verken ofre motorytelse eller skade miljøet? Som en løsning på denne utfordringen kom Suzuki opp med idéen ”Micro-Plastic Collecting Device (MPC)”, som på norsk kan oversettes til mikroplastinnsamlingsenhet, festet til båtmotoren.

 • 2/13/2023

  Argo presenterer Xplorer XR500 ATV

  Importør Erling Sande AS presenterer nå Argo XR 500 Xplorer 4x4 T3b for det norske markedet. Den prisgunstige firehjulingen er et smart alternativ både for de med bevegelsesutfordringer og de som trenger en ATV som tar litt mindre plass. XR 500 er i mellomklasse størrelsen.

 • 11/24/2022

  Elektrisk firehjuling på salgstoppen for første gang!

  For første gang er det en elektrisk firehjuling på salgstoppen i Norge. Hisun Sector E1 UTV skriver dermed historie innen den norske terrengkjøretøybransjen. En økende kundegruppe ønsker «grønnere» alternativer innenfor UTV-segmentet.

 • 11/4/2022

  Suzuki overstiger fire millioner produserte påhengsmotorer

  Suzuki startet opp produksjonen av utenbordsmotoren D55 i 1965. Ingen kunne den gang spå at i løpet av 2022 ville de akkumulerte globale produksjonstallene for utenbordsmotorene har nådd fire millioner.

 • 11/4/2022

  Med elsparkesykkel i trafikken

  Det er mange positive sider ved å kjøre elsparkesykkel. Du bruker f. eks kort tid på transportetappene. Uten anstrengelse spinner elsparkesykkelen av gårde. Batteriet lades hurtig med strøm og gir ingen avgasser. Kostnadene er lave ved både forbruk og innkjøp enn f. eks av elscootere. Elsparkesykkelen tar liten lagringsplass og krever ingen parkeringsavgift. Man må imidlertid ikke glemme at det også er noen forpliktelser ved å eie og bruke elsparkesykkel. Følg reglene og få tips av rådene under og du vil oppleve mange positive opplevelser på elsparkesykkelen din.

 • 10/18/2022

  Nettselskapet testet Argo 8x8 på Beitostølen

  Bedre fremkommelighet og mindre avtrykk er to viktige årsaker til at de ansatte i nettselskapet Griug ønsket å teste Argo 950 med belter.

 • 10/18/2022

  Ny elektrisk UTV med plass til 4 personer

  Hisun HS15 UTV Electric Lithium er navnet på den helt nye firehjulingen som nå er presentert. Den har rekkevidde på opp mot 120 kilometer, plass til fire og en råsterk motor med hele 180 newtonmeter. Passer til anlegg- og byggebransjen for entreprenører.

 • 10/18/2022

  Hisun UTV klar for tunge tak

  Hisun HS 490 og HS 590 UTV sier ikke nei takk til de store jobbene. De smarte og økomisk gunstige firehjulingene brukes både på arbeidsplassen, i vedskogen og andre steder der det er behov for et allsidig kjøretøy for å løse oppgavene.

 • 9/28/2022

  På tide å bytte båtmotor?

  Mange av fritidsbåtene som frekventerer norskekysten i dag er over tjue år gamle. Og mange av fritidsbåtene har de samme båtmotorene som båten ble motorisert med som ny.

 • 9/26/2022

  ATV for de yngste entusiastene!

  ARGO presenterer en helt ny firehjuling for de yngste offroadentusiastene. Nye Xplorer XC 90 er et ypperlig kjøretøy for å lære seg grunnleggende kjøring.

 • 7/8/2022

  Fredrikstad - Istanbul med en 9,9 hesters motor

  To gode venner dro i 2012 i en liten, åpen båt 3000 km langs den norske kystlinje. De startet opp i Svinesund og innen de var framme i Grense Jakobselv var 1720 nautiske mil tilbakelagt. Ti år har passert og nå vil Espen Mills og Andreas Kalvig Anderson atter ut på eventyr. Denne gangen drar de sørover. Med startssted i Fredrikstad og med ankomstmål Istanbul.

 • 7/5/2022

  Den ultimate utenbordsmotoren

  Utenbordsmotorene fra Suzuki er industriledende med prisbelønt teknologi og innovasjon. 4-takt utenbords-motoren er pakket med tekniske finesser og fordeler. Du kommer raskere fram. Motorene er enkle å betjene. De er stillegående og pålitelige. Du får sjelden motorproblemer. Teknologien hjelper deg med bedre drivstoff- økonomi. De ultimate utenbordsmotorene leverer egenskaper og fordeler som gjør båtlivet enkelt og gir deg gode opplevelser og enda mer moro. Bli kjent med finessene til motoren som er kjent som "Motoren som bare går og går". Det er mange grunner til hvorfor Suzuki regnes som den ultimate motoren.

 • 5/25/2022

  Med denne gresstrimmeren gleder du deg til hver gang gresset må kuttes!

  Vil du utnytte enda mer av din ATV eller UTV? Med denne smarte gresstrimmeren er det en fryd å korte ned gresslengden på din eiendom, eller langs veien!

 • 3/6/2022

  Norsk Folkehjelp valgte Argo 950 til de krevende oppgavene

  Transport av både passasjerer og pasienter var viktige egenskaper da Norsk Folkehjelp Follo skulle velge terrengkjøretøy. Argo 950 8x8 oppfylte kravene.

 • 2/9/2022

  Suksessen Hisun HS 550 får oppgraderinger

  Storselgeren Hisun HS 550 er oppgradert og nå kan du velge mellom flere farger på 2022-modellen.

 • 2/9/2022

  Nå er 2022-modellen av Hisun HS 490 Sector endelig i Norge!

  Hisun presenterer nå 2022-modellen av populære HS 490 Sector UTV. Dette er firehjulingen som gir aller mest for pengene!

 • 2/9/2022

  Tenåringenes UTV-drøm

  Lettkjørte og prisgunstige Hisun HS 250 Sport utfyller UTV-drømmen for mange tenåringer. Nå kan den også registreres som traktor.

 • 2/9/2022

  ARGO 8×8 kan gi ekstra trygghet på «Norges tak»

  Turisthyttebestyrer Knut Vole har mange transportutfordringer som må løses når han drifter den populære turisthytta Glitterheim i Jotunheimen på 1600 meters høyde. Argo 8x8 kan være en smart løsning – spesielt på det krevende føret som melder seg på tampen av vintersesongen.

 • 1/30/2022

  Suzuki båtmotor: Nyheter for 2022

  Suzuki bruker mye energi på å skape båtmotorer som er optimale. Lean Burn-konseptet med teknologi som gir magert drivstoffforbruk kjenner du sikkert til. At Suzuki båtmotorene er stillegående hører du når du ferdes på sjøen. Suzuki starter året med nyhetene DF115B og DF140B.

 • 11/9/2021

  Elektrisk Hisun-suksess med Sector E1

  Hisun Sector E1 er Norges mest solgte elektriske firehjuling. Totalt er den populære firehjulingen den fjerde mest solgte UTVen i det norske markedet.

 • 9/9/2021

  Hold Norge rent!

  Som produsent av «The Ultimate outboard motor» fokuserer Suzuki på å gi den ultimate marineopplevelsen! Og denne opplevelsen krever et sunt og rent miljø.

 • 5/27/2021

  Bruksområder for ATV og UTV

  Hvordan optimalisere din ATV til å bli din beste hjelper? Leker du med tanken på å investere i en ATV, tenk da igjennom hvilket bruk og formål du har av en ATV-modell. ATV-modellene har ulike egenskaper når det gjelder ytelse, størrelse og egenskaper. Er det hobbyen som jakt og fiske, jordbruksrelatert bruk eller lidenskapen for fart eller nytte som driver deg. ATVene skal takle de tøffere underlagene som våtmark, gjørme, grus, steiner og snø. I tillegg er det mange utstyrsvarianter som kan festes til ATVene for å ytterligere dekke dine bruksbehov.

 • 5/23/2021

  Beitepussere med ekstreme kapasiteter

  Beitepusserne til DR Power Equipment har ekstreme kapasiteter og et bredt bruksområde. Store områder er klippet og nedpusset på kort tid med de råsterke PRO-modellene.

 • 5/23/2021

  Økt interesse for el-UTV i landbruket

  Interessen for bruk av elektriske terrengkjøretøy i landbruket er blitt stor i løpet av det siste året. UTV´en Hisun HS Sector E1 er en av modellene som stadig flere proffbrukere får øynene opp for. Økt miljøfokus og enklere daglig bruk er nøkkelordene.

 • 5/23/2021

  Argo Frontier 6×6 er best på det meste!

  ARGO Frontier 6x6 er ikke bare gunstig i pris. Den er rett og slett best på det meste når det er snakk om sekshjulinger – ikke minst fremkommeligheten i krevende terreng og lastekapasiteten. Den meget allsidige sekshjulingen har en startpris på kr 149.900 kroner.

 • 5/23/2021

  Argo Aurora 950 Track Edition!

  Importør Erling Sande AS har bygget den ultimate løypemaskinen med åttehjulingen Argo Aurora 950. Lukket førerhus med app-styrt varmeapparat og et kraftig modifisert beltekit gjør åttehjulingen til et svært attraktivt redskap for skiforeninger, idrettslag og snøscooterklubber som skal preppe løyper.

 • 5/23/2021

  Fliskutterne som gir perfekt start på våren

  Start våren med å rydde opp i hagen eller på gården med hjelp av DR Power Equipment fliskuttere! Høykvalitetsmerket fra USA har perfekte fliskuttere i alle prisklasser, som gjør at du enkelt kan kvitte deg med kvister og greiner når snøen er borte.

 • 5/23/2021

  Beitepusseren som gjør sommeren til en lek

  Med den innovative beitepusseren til DR Power Equipment blir sommeren en lek. Den råsterke beitepusseren har en enorm arbeidskapasitet sammen med din ATV, UTV eller hagetraktor. Du kan både kutte greiner og kvister på opp til 7,5 cm, samt klippe tykt og langt gress.

 • 5/23/2021

  Fikk testet Argo Aurora 950 Track Edition

  Hurum Turistforening fikk testkjøre nye Argo 950 Aurora «Track Edition» under krevende snøforhold i vinter. Konklusjonen var svært positiv: Dette er luksusutgaven fra Argo, med lukket kabin, app-styrt varmeapparat, sterkere motor, forbedret styring og modifisert belte med enda bedre flyt og fremkommelighet.

 • 2/15/2021

  MC-satsing bringer innovasjon til reiselivssektoren, sykkel og bilturismen i Norge

  Hubriding.no, som er en innovativ og digital reiselivssatsing i Norge, lanseres for motorsykkel, sykkel og bil i 2021. Piloten til Hubriding.no ble skapt som en direkte konsekvens av Covid-19 krisen i fjor vår av Straand Hotel i Vrådal i Telemark. Det 156 år gamle hotellet, som startet å drive med fokus på veien som en skysstasjon i 1864, er nå tilbake med fokus på veien.

 • 2/15/2021

  Suzuki’s «evighetsmaskiner»

  Suzuki produserer svært driftssikre påhengsmotorer og blir foretrukket av mange profesjonelle. Suzuki’s satsing på å lage motorer som varer lenge gir de beste forutsetninger for å sikre kundetilfredshet over tid. Suzuki leverer kvalitetsmotorer med de nyeste tekniske finessene. Vi kan bl a nevne Lean Burn forbrenningssystem, duoprop med bedre grep i vannet, raskere akselerasjon og bedre drivstofføkonomi og selvjusterende registerkjede for mindre vedlikehold og lang levetid, som gode eksempler.

 • 11/12/2020

  En uslåelig pris/kvalitet-kombinasjon!

  Hisun produserer firehjulinger med høy kvalitet og makter det få andre får til; nemlig å kombinere dette med lave priser. Med startpris på 64.900 kroner er Hisun 550 trolig et av de aller beste kjøpene innen ATV-segmentet! På verdensbasis er Hisun Motors en av de store produsentene. Erfaringene er svært gode etter noe år i Norge også. Det er 500-modellene som har slått aller best an. ATV-modellen HS 550 T3 og side by side-modellen HS 590 UTV er de to som har vært mest populære.

 • 11/12/2020

  Hisun Sector E1: Miljøalternativet

  Hisun E1 må jo være midt i blinken for en miljøbevisst bonde, mener Even Grave (bildet) ved landets sydligste Hisun-butikk.

 • 11/12/2020

  Hvilket terrengkjøretøy skal jeg velge – ATV, UTV eller XTV?

  Trenger du et kjøretøy som kommer seg fram i ulendt terreng og med plass til å frakte utstyr er det ATV, UTV eller XTV du trenger. Mengde av nyttelast øker også proposjonalt i samme rekkefølge. Med en ATV får du med deg mye, med en UTV får du med deg mer - og velger du en XTV får du med deg aller mest. Terrengkjøretøy har en solid konstruksjon og et praktisk design. For driver du med jakt, fiske, jordbruk, er hytteeier, elsker friluftsliv eller driver konkurransekjøring i løype - har du alltid bruk for en arbeidskamerat. En hjelpende “hånd” som gjør arbeidsoppgavene enklere.

 • 11/12/2020

  Solide Western løser vinterutfordringene

  Med brøyteskjær og saltstrøere fra øverste hylle bidrar den amerikanske produsenten Western til at vinteren blir atskillig enklere å håndtere. Produkter både til private og næringsvirksomheter finnes på programmet.

 • 11/12/2020

  ATV-Importørenes forening tar sikkerhet på alvor

  Det er ikke påbudt å bruke hjelm når du kjører traktorregistrert-ATV, men de fleste førerne velger likevel hjelmen når de kjører på vei.

 • 11/12/2020

  Brøyt i vei med kvalitet fra Western!

  «Made in Amerika!» De solide brøyteskjærene fra Western gjør brøytejobben til en lek i vinterhalvåret.

 • 11/12/2020

  Arbeidshesten Hisun HS590

  Perfekt for hytta eller gården! Det er vanskelig å finne et bedre kjøretøy som løser så mange oppgaver som Hisun HS 590. Finnes det et mer perfekt redskap å ha på hytta eller på småbruket?

 • 11/12/2020

  Garantivilkår i særklasse

  Når du handler terrengkjøretøy hos våre forhandlere vet du med sikkerhet at du har markedesledende garanti- og serviceordning.

 • 11/12/2020

  Argo setter ny standard innen løypeprepping

  Få lager så gode snøscooterløyper som snøscooterklubben i Engerdal. Vi tok med Argo og viste hvordan nivået kan heves enda ett hakk – både for snøscooterkjørerne og for løypemannskapet.

 • 11/12/2020

  Forhandleren skreddersyr din ATV

  Visste du at forhandleren skreddersyr din ATV – med akkurat det utstyret du trenger for å løse dine utfordringer?

 • 11/12/2020

  Argo 8×8 ble med på reinflytting

  Sen vår er en av de mest krevende tidene på året for reindriftsutøverne. Vi tok Argo Avenger 8x8 med på oppdrag da reingjeter Nils Arild Eira trengte bistand til frakt av en nesten halvt tonn tung «gompi».

 • 11/12/2020

  Hisun HS løser oppgavene!

  Hisun HS 590/750 er en svært allsidig firehjuling. Her er den avbildet som vaktmesterpakke/kabinpakke med brøyteskjær, tett førerhus med dører, frontrute, tak og bakrute. I tillegg har den en hjulpakke med solide dekk for krevende forhold året rundt. En meget komplett og allsidig firehjuling som løser de aller fleste oppgavene!

 • 11/12/2020

  Beitepusser med ekstrem kapasitet

  Beitepusseren og krattknuseren fra DR kan utrette store oppgaver når den henges bak din ATV. Store arealer slukes raskt og den kan kutte kvister på over 7 cm.

 • 11/12/2020

  Suksess med markedets beste ATV-kjøp!

  Førde Motorsport er en av flere forhandlere som tilbyr det som kanskje er markedets beste ATV-kjøp. – Det er morsomt å kunne tilby kundene en så god ATV til en så lav pris, sier forhandler Rune Soleide.

 • 11/12/2020

  Smart veihøvel gjør avrettingen til en lek

  Den praktiske veihøvelen kan henges bak din firehjuling og enkelt justeres slik at oppkjørselen, plenen eller andre større flater får den perfekte avrettingen.

 • 11/12/2020

  Argo åpner gamle traséer og gir nye muligheter

  Åttehjuling fra Argo åpner opp for helt nye muligheter for Hurum Turistforening. Gamle og gjengrodde løyper får nytt liv, sesongen er forlenget og arbeidet i sommerhalvåret blir både enklere og mer miljøvennlig.

 • 11/12/2020

  Entreprenøren valgte Hisun HS 590 til de tøffe jobbene

  Entreprenør Sebastian Riel Saua i SRS Maskin og Landbruk AS hentet ut tre Hisun HS 590 fra forhandler Vegard Blien i Tana Bilglass. Maskinene skal brukes til utlegging av fiber.

 • 11/12/2020

  Elektrisk Hisun på eplegården

  Mikkel Aanderaa er epleprodusent i Gvarv i Telemark. For den økologiske bonden er miljø viktig. Det var en av årsakene til at han valgte elektrisk UTV på gården. Eplebonde Mikkel Aanderaa skal bruke elektrisk Hisun som avlasting for traktor i forbindelse med epleproduksjonen. – Vi håper å bruke den til flere operasjoner i frukthagen, for å redusere marktrykk og dermed jordpakking. Det er ikke nødvendig å kjøre rundt med 3500 kg traktor for å slå gress, sier han.

 • 11/12/2020

  STORM Protect gjør din ATV og snøscooter komplett

  Utstyrsprodusenten STORM Protect leverer utstyr av høy kvalitet til både ATV og snøscooter. - Vi er veldig glade for at vi nå kan tilby de solide produktene fra Storm Protect gjennom våre forhandlere, sier Thommas Fylling ved Erling Sande AS.

 • 11/12/2020

  Presentasjon av DR Power produkter for skog/hage

  DR Power Equipment har løsningene - DR Utstyret gjør arbeidet enkelt. Beitepusser til å henge bak din ATV, svært letthåndterbar gresstrimmer, stubbefreser og fliskutter fra DR Power Equipment bidrar til å gjøre hagearbeidet til en lek!

 • 11/12/2020

  Argo 8×8 skåner terrenget

  Roy Pedersen arbeider med merking av langrennsløyper, blant annet i Birkebeinerløypa. Da må ha ha med seg mye utstyr for å få gjort jobben. Han er svært fornøyd med lastekapasiteten til Argo. Roy Pedersen byttet fra tradisjonell sekshjuling til Argo 8x8 for å spare terrenget, oppnå bedre fremkommelighet og ha bedre komfort. Det er han veldig glad for.

 • 11/12/2020

  Prisvinnende fullblods UTV fra Hisun

  Det behøver ikke koste «skjorta» å kjøpe en fullblods UTV. Hisun HS250 Sport og Strike har prislapp som starter under 40.000 kroner. Da får du en solid en 4-takts EFI-motor med automatisk CVT-overføring og uavhengig A-arms fjæring.

 • 11/11/2020

  Pressemelding: Silverboats får ny partner i Norge

  Oy Brandt Ab og TerhiTec Oy og Erling-Sande A/S har sammen signert en distribusjonsavtale for Silverboats™ i Norge.

 • 11/11/2020

  Hvilken motorsykkel passer for deg?

  Mange av oss har tenkt, drømt og vurdert – ut i fra både fornuftige faktorer eller ut i fra følelser og tanker om hva som er gøy eller kult. Fornuften fokuserer helst på bruksområder, spesifikasjoner eller muligheter i nærområdet eller kjøreturmuligheter. Mens sansene drømmer om motorlyd, estetikk eller nostalgi f eks over MC-merkets historie. Så lenge man er i denne drømmeboblen er mulighetene mange og begrensingene få.

 • 11/11/2020

  Zero Motorcycles: Uanstrengt eventyr

  Bare deg, to hjul og et solid dreiemoment uansett hvor veien måtte bringe deg. Det er noen helt klare fordeler ved å gå over til elektrisk – ingen bensinstasjonbesøk, ingen olje, ingen eksos osv. Zero-eiere har i tillegg en rekke fordeler i det daglige. Bak utformingen av hver nye modell ligger en filosofi om elegant enkelhet. Zero motorcycles med eldrift har lav vekt, og eliminerer alt rutinemessig vedlikehold. Resultatet er et utrolig spennende kjøretøy og en eierskapsopplevelse som fortsetter i kilometer etter kilometer.

 • 11/11/2020

  Gode grunner for å velge elsykkel

  Med el-sykkel kan du hygge deg på sykkelsetet enten det er i byen eller i naturen. Det er mange fordeler med el-sykkel – oppoverbakker blir enklere og turene blir ofte lengre. Er du på utkikk etter el-sykkel? Vi hjelper deg!

 • 7/24/2020

  Pressemelding 30.06.20: Suzuki lanserer DF115BG og DF140BG

  SUZUKI avslører nye DF115BG / DF140BG 4-sylindret utenbordsmotor. Suzuki tilbyr som de første Drive-by-Wire teknologi til disse motorstørrelsene. Drive-by-Wire teknologi gir nye funksjoner for overlegen ytelse og effektivitet.

Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!