Hisun HS løser oppgavene!

Publisert 11/12/2020
  Hisun HS 590/750 er en svært allsidig firehjuling. Her er den avbildet som vaktmesterpakke/kabinpakke med brøyteskjær, tett førerhus med dører, frontrute, tak og bakrute. I tillegg har den en hjulpakke med solide dekk for krevende forhold året rundt. En meget komplett og allsidig firehjuling som løser de aller fleste oppgavene!

  Det er på ingen måter tilfeldig at nye Hisun HS 590/750 er blitt en stor suksess i løpet av kort tid. Den allsidige side-by-side-maskinen løser flere oppgaver enn du kan tenke deg! UTV´en leveres med 590 og 750-motor.

  Å finne et mer allsidig kjøretøy enn Hisun HS 590/750 er vanskelig. Med brøyteskjær foran, stor lastekasse som kan tippes, førerhus som kan kles igjen og varmes opp kraftige dekk og vinsj både foran og bak er Hisun HS 590/750 den perfekte firhjulingen både hjemme, på hytta eller for vaktmesteren.

  – HS590/750 er en romslig maskin. Det er fin plass til tre personer i kupéen. I tillegg er rattet tiltbar, det er noe mange setter pris på når de skal bruke firehjulingen i ulike utfordringer i terrenget, sier produktsjef Thommas Fylling.

  UTV´en har fått oppgraderte instrumenter; lys, 2wd/4wd, blinkelys, nødblink, differensialsperre og vinsj styres enkelt og oversiktlig. I tillegg er det ladere med både USB og vanlig 12 V-uttak. Et stort elektronisk display viser girposisjon, turtall, hastighet, antall hjul som er i drift og klokke. Et smart hanskerom gir også plass til matpakke, drikke eller verktøy inne i selve kupéen.
  Transportkassen bak er perfekt for de som ønsker å bruke HS590/750 på bondegården, i borettslaget eller på hytta. Her er det svært god plass til det du vil ha med deg på turen. Kassen rommer en hel europalle når den kraftige baklemmen er lagt ned. I tillegg kan den brukes som strøkasse.

  – Maskinen vi har med i denne reportasjen har påmontert smart ekstrautstyr. Vinterpakken består av 2 dører, tak, frontrute med vindusvisker, bakrute og varmeapparat, sier Fylling. Han forteller at alle dører og vinduer har skikkelige gummilister som gjør kupéen vanntett og godt isolert når varmeapparatet er i bruk i lavere temperaturer. Varmeapparatet gir muligheter til varme direkte mot passasjer, fører og mot vindu.

  HS 590/750 er her utstyrt med en vaktmesterpakke som har snøplog. Plogen er drevet med integrert hydraulisk motor. Det gjør at du kan justere den i alle mulige vinkler og høyder. Den styres fra en fjernkontroll inne i førerhuset.

  Hisun HS 590/750

  • En arbeidshest med et stort tipplan i metall med solid laste kapasitet
  • Solide sidedører beskytter mot sol, regn og leirsøl
  • 3500 lbs vinsj
  • Servostyring,
  • 12” lettmetallfelger
  • Tilhengerfeste
  • Sikkerhetsbelter
  • Registreres som kl T3B
  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!