Suksessen Hisun HS 550 får oppgraderinger

Publisert 2/9/2022
  Storselgeren Hisun HS 550 er oppgradert og nå kan du velge mellom flere farger på 2022-modellen.

  Hisun har etablert seg som Norges fjerde største ATV/UTV-merke i løpet av de to siste årene. Det er krevende å arbeide seg inn i toppen i det store terrengkjøretøy-markedet, men er nettopp det Hisun har klart med sine svært populære kjøretøy. Hisun HS 550 er den aller mest solgte modellen her i Norge fra merket.

  Klikk her for å lese alt om HS 550.

  En elektronisk drivstoffinnsprøytet motor er kjernen i alle ATV-er som overfører kraften gjennom et automatisk CVT-drivsystem. Hisun ATV-er tar deg med til steder du bare har drømt om uten at du behøver å tømme lommeboka. Ingen modeller gir mer ATV for pengene enn Hisun HS 550!

  I Norge leveres Hisun HS550 med lettmetallfelger som standard. Forhandlerne leverer også modellen med brøytepakke.

  Finn din nærmeste forhandler idag.

  HS 550 er utstyrt med en 4-takts OHV 546 ccm ensylindret EFI-motor og markedsledende firehjulsdrift med differensialsperre gir deg muligheten til å velge de tøffeste løypene. De doble A-armer og gode uavhengige støtdempere gir HS 550 en komfortabel og uforglemmelig tur. CVT automatgir gjør kjøringen sømløst og sørger for at du alltid har krefter. Lastestativer foran og bak og en vinsj på 2500 LB gjør den til det riktige valget for ditt terrengeventyr.

  Nå er altså 2022-modellen oppgardert. Det mest iøynefallende er fargen. Nå kan du velge mellom flere farger, blant annet Bahama Blue og Vista Camo, i tillegg til allerede rød og sort.

  HS 550 leveres både som T3A (40 km/t og fra 16 år med traktorlappen) og T3B (60 km/t og fra 18 år med billappen).

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!