Arbeidshesten Hisun HS590

Publisert 11/12/2020
  Perfekt for hytta eller gården! Det er vanskelig å finne et bedre kjøretøy som løser så mange oppgaver som Hisun HS 590. Finnes det et mer perfekt redskap å ha på hytta eller på småbruket?

  Nordmenn har virkelig fått opp øynene for ATV- og UTV-merket Hisun som distribueres gjennom Erling Sande AS, hos nærmere 50 forhandlere spredd over hele landet. Salgsstatistikken de første månedene viser at ingen andre merker øker like mye som Hisun!


  – Det er ikke tilfeldig at Hisun nå er merket som øker mest. Vi og forhandlerne rundt om i Norge har lagt ned mye arbeid for å løfte frem Hisun, som vi mener nå får oppmerksomheten merket fortjener.
  Utvalget, kvaliteten og funksjonaliteten er unik, når vi tar prisbildet med i regnestykket. Ingen merker gir så mye for pengene som Hisun, sier produktansvarlig Thommas Fylling.


  HS 590 er storselgeren i UTV segmentet. Det er ingen tilfeldighet at den moderne og smarte UTVen er blitt så populær i Norge. Fylling peker på mange faktorer som gjør HS590 til den perfekte allrounderen, for eksempel på hytta eller på gården.
  – Hisun HS590 er bygget for å løse mange oppgaver og kapasitet er et nøkkelord. Tippkassen i metall bak er smart og har stor lastekapasitet. Her kan du frakte utstyr eller annet opp til 150 kilo.
  I tillegg har den 1587 kg vinsj, servostyring, 12 tommers lettmetallfelger, tilhengerfeste og sikkerhetsbelter. Maskinen er stabil og lett å kjøre, den går mykt og fint både på og utenfor veien.

  Høydepunkter

  • En virkelig arbeidshest med et stort tipplan i solid materiale og bærevekt opptil 150 kg!
  • Solide sidedører beskytter mot sol, regn og leiresøl som tilbehør
  • 2500 lbs vinsj
  • Servostyring
  • 12 tommers lettmetallfelger
  • Tilhengerfeste
  • Sikkerhetsbelter
  • Støtdempere i toppklasse!

  Modellen på bildet har en hel del ekstrautstyr: Lettmetallfelger 14 tommer med mud-dekk, lukket kupé (dører, vindu, tak), vindusvisker og varmeapparat.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!