Suksess med markedets beste ATV-kjøp!

Publisert 11/12/2020
  Førde Motorsport er en av flere forhandlere som tilbyr det som kanskje er markedets beste ATV-kjøp. – Det er morsomt å kunne tilby kundene en så god ATV til en så lav pris, sier forhandler Rune Soleide.

  Jevnlig ruller det ut ny-montert Hisun ATV fra verkstedet ved Førde Motorsport. Vi har tidligere omtalt firehjulingen som ble kjøpt inn av Helse Førde. Nå har Rune Soleiede montert og klartgjort nok en Hisun 550 ATV.
  – Den har vært overraskende populær. Spesielt blant de som søker etter en rimelig brukt ATV ser vi at Hisun 550 treffer godt. Med tre års garanti og et svært allsidig kjøretøy får man ekstremt mye for pengene, slår han fast.

  Hisun 550 har meget smidige kjøreegenskaper og er en moderat sterk maskin som passer til bruk på en mindre gård eller for pendling til og fra jobb. Eller på hytta.
  HS550 drives via CVT automatgir og er utstyrt med 12 tommer lettmetallfelger, ekstra grove dekk, vinsj, tilhengerfeste, støtfanger foran og bak samt sidespeil.
  – Ofte kommer det kunder inn i butikken på jakt etter brukt ATV til en rimelig penge. Det har vi sjeldent på lager. Kundene blir positivt overrasket når de får tilbud om helt ny ATV med tre års garanti i samme prisklasse som de hadde planlagt å kjøpe en brukt, forteller Rune.
  – Noen bruker firehjulingen få ganger i løpet av året. Da er dette stor nok maskin, legger han til. Men han har også kunder som bruker HS550 daglig som kjøretøy til og fra jobben – både sommer og vinter.
  – Vi har flere kunder som bruker HS550 som brøytemaskin med plog. Jeg var spent på hvordan den ville fungere til et slikt krevende formål på vinteren, men vi har bare positive tilbakemeldinger fra våre kunder. HS550 fungerer veldig fint også til snøbrøyting.
  Den har et fint dreiemoment som gjør jobben fint. I tillegg har den litt grovere dekk enn andre firehjulinger i denne størrelsen. Det gir også godt grep i snøen.
  Soleide fremhever også den fine servoen som gjør HS550 svært lettkjørt.
  – Servo og lett chassis gjør den til en lek å kjøre med! Mange blir veldig overrasket over hvor enkelt det er å kjøre HS550.