Tenåringenes UTV-drøm

Publisert 2/9/2022
  Lettkjørte og prisgunstige Hisun HS 250 Sport utfyller UTV-drømmen for mange tenåringer. Nå kan den også registreres som traktor.

  Hisun HS250 har alt som du finner på store UTVer: Gode seter både for fører og passasjer, sikkerhetsbelter, trygg sikkerhetsramme rundt førerkabinen, CVT-girkasse med både høy- og lavgir, revers og nøytral, suverene styreegenskaper med god støtdemping, smart lastekasse bak, bredt utvalg instrumenter og skikkelige terrengdekk med høye knaster.

  Interessen for UTV har blitt stor i Norge og trenden fra USA har virkelig gjort seg gjeldende her hjemme. UTV er segmentet som øker mest. Og få produsenter er like offensiv som Hisun – merket som i løpet av få år har etablert seg som en av verdens raskest voksende merke innen terrengkjøretøy.

  Hisun 250 på crossbane

  Også i Norge har kundene fått øynene opp for Hisun. Merket har gått fra omtrent null til å være Norges fjerde solgte ATV/UTV-merke i 2021!

  Finn din nærmeste Hisun-forhandler!

  De praktiske UTVene er mer komplette kjøretøy enn en av vanlig ATV, med muligheter for dører, vindu og varmeapparat. Her snakker vi med andre ord om helårskjøretøy, med noen modifikasjoner.

  HS 250 er den ultimative sports UTVen som gir ungdomsførerne muligheter. Den kommer rigget med diverse utstyr som tak, vindskjerm, dører og en 2,000 lb vinsj med syntetisk tau.

  HS 250 kan også registreres som T3A for de som vil bruke den på offentlig vei.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!