Garantivilkår i særklasse

Publisert 11/12/2020
  Når du handler terrengkjøretøy hos våre forhandlere vet du med sikkerhet at du har markedesledende garanti- og serviceordning.

  Importør Erling Sande har innført 3 års garanti både for næringsbrukere og fritidsbrukere, for ATV og snøscooter.
  Sett under ett tilbyr importøren med andre ord markedets beste garantivilkår for merkene Arctic Cat, Hisun, Access og Argo. Ingen andre aktører tilbyr 3 år garanti proffmarkedet.
  – Bakgrunn i produktkvalitet og statistikk så har vi ingen problemer med å tilby markedets beste garantivilkår for våre fritids- og proffkunder. Vi ønsker å gi både private og proffbrukere et trygt og forutsigbart hold av sin ATV og snøscooter, sier teknisk sjef på snøscooter hos den norske importøren Erling Sande AS, Lasse Hustad.

  – Vi vet at gode garantiordninger teller mye i valget av et merke. Norske kunder er veldig fokusert på sine rettigheter og produkttrygghet. Med vår treårsavtale møter vi disse kravene og forventningene i markedet, legger han til.
  Arctic Cat har lange tradisjoner både i Norge og øvrige markeder i verden der ATV og snøscooter har en betydelig posisjon. Erling Sande AS er en selvstendig importør som har muligheter til å tilpasse produktene spesielt for det norske markedet. Det har de nå gjort både for Arctic Cat, Hisun, Access og Argo.
  – Fordelene med å være en selvstendig importør er mange. Vi kan snu oss fort rundt for å følge kravene fra markedet.
  Med nær og løpende kommunikasjon med produsenten opplever vi stor forståelse for norske snøscooter- og ATV-kunders behov. Arctic Cat er en produsent som forstår våre og kundenes rettigheter og forventinger i markedet.

  Et godt eksempel på nettopp dette er norske snøscooterbrukeres spesielle ønsker og resultatet av nært og godt samarbeid mellom importør og produsent; nemlig suksess-modellen Norseman 8000 X. Det er snøscooter som passer norske kunder som hånd i hanske. Modellen er et resultat av tett og god dialog mellom importør og produsent.
  Det samme gjelder populære Hard Core EVO. Dette er en modell som er et direkte resultat av skandinaviske kunders ønsker. – HardCore ble til da vi sammen med Sverige ønsket å gjøre noe eksklusivt for våre kunder.
  Bakgrunnen var markedstrender og behov. Det startet med et nytt modellnavn, men utviklet seg til å inkludere endring av flere komponenter.
  Den norske Arctic Cat-importøren har satt som et absolutt krav til sine forhandlere at alle som skal utføre service, montering eller reparasjoner med AC ATV og snøsccoter, skal være kurset og utdannet.
  – Disse skal til enhver tid være oppdatert. Vi jobber kontinuerlig med utvikling og forbedring i alle ledd når det gjelder kompetanse, sier Lasse Hustad.