Prisvinnende fullblods UTV fra Hisun

Publisert 11/12/2020
  Det behøver ikke koste «skjorta» å kjøpe en fullblods UTV. Hisun HS250 Sport og Strike har prislapp som starter under 40.000 kroner. Da får du en solid en 4-takts EFI-motor med automatisk CVT-overføring og uavhengig A-arms fjæring.

  Interessen for UTV, eller Side-By-Side (SBS) som de også kalles, blir stadig mer populære i Norge. Nå er dette segmentet som øker mest. De praktiske firehjulingene er mer komplette kjøretøy enn en av vanlig ATV, med muligheter for dører, vindu og varmeapparat.

  Ulempen er prislappen som ofte er betydelig høyere enn en ATV. Men det gjelder ikke alle – sjekk bare Hisuns kule HS 250 SPORT som har en startpris på 39.990 kroner! HS 250 er en fullblods UTV med alle de gode kvalitetene du forventer av en slik maskin, spesielt de som kjører mye på vei.

  HS250 Strike

  Dette er den ultimative sports UTVen som gir ungdomsførerne mulighet til å kjøre. Med innebygde foreldresikkerhetsfunksjoner. Den kommer rigget med diverse utstyr slik som tak, vindskjerm, dører og en 2,000 lb vinsj med syntetisk tau.
  HS 250 kan registreres som T3A.

  Hisun gokart

  Sjekk denne råkule gokarten fra Hisun! Her har du muligheten til og bli kåret til årets foreldre av både liten og stor. Dette er en morsom crosscart hvor barna sitter sikkert med 4-punkts sikkerhetsbelte og veltebur.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!