Entreprenøren valgte Hisun HS 590 til de tøffe jobbene

Publisert 11/12/2020
  Entreprenør Sebastian Riel Saua i SRS Maskin og Landbruk AS hentet ut tre Hisun HS 590 fra forhandler Vegard Blien i Tana Bilglass. Maskinene skal brukes til utlegging av fiber.

  Hisun-forhandler Tana Bilglass er en av de norske forhandlerne som opplever stor interesse for Hisun-firehjulingene. Hisun er merket som øker desidert mest i Norge.

  – Nå merker vi også at næringskunder synes maskinene fra Hisun er spennende. Det var moro å kunne levere ut tre 590´er i samme slengen, sier Blien.
  – Disse maskinene gir mye for pengene. Alternativet er pick up eller varebil som koster veldig mye mer. Det blir dyr løsning for kjøretøy som skal brukes ganske hardt, sier Sebastian Riel Saua i SRS Maskin og Landbruk AS. Han er dønn ærlig på at prisen var avgjørende for at selskapet valgte Hisun denne gangen.
  – Det er stor slitasje på bilene vi bruker til arbeidet vårt. Vi sparer mye penger på å velge disse firehjulingene i stedet, sier han.

  Vegar Blien forteller at interessen for UTV-ene til Hisun ble ekstra interessante for mange da importør Erling Sande AS også kunne levere disse med kabin-kit som består av dører, frontrute, varmeapparat og vindusvisker.


  – Med tett kabin og varmeapparat åpner det seg for helårsbruk. Det er viktig for mange av våre kunder.
  Sebastian Riel Saua forteller at han ser flere fordeler med å velge UTV fremfor store og tunge biler til oppgavene i bedriften.
  – Vi kommer jo frem til steder vi ikke hadde kommet til med bil. Det er en fordel når vi skal frakte utstyr, slår han fast. Entreprenøren graver fiber over hele landet. Nå har han en av de to Hisun-UTVene plassert i Kirkenes og en i Alta. Han er spesielt fornøyd med den store lastekassen bak, som bidrar til at arbeiderne enkelt kan frakte fibertromlene på denne.

  Hisun øker mest. Ingen ATV/UTV-merker i Norge øker raskere enn Hisun. Så langt i 2020 har salget økte med imponerende 390%! Det er spesielt to modeller som har skilt seg ut fra Hisun. ATVen HS 550 er blitt veldig populær, det samme har UTVen HS590.