Elektrisk Hisun-suksess med Sector E1

Publisert 11/9/2021
  Hisun Sector E1 er Norges mest solgte elektriske firehjuling. Totalt er den populære firehjulingen den fjerde mest solgte UTVen i det norske markedet.

  Elektriske Hisun Sector E1 har siden den kom på markedet vært en populær firehjuling, med et bredt spekter av brukere. Alt fra pensjonister som bruker den til å hente posten, til profesjonelle aktører er blant de fornøyde kundene.

  Salgsstatistikken for det norske UTV og ATV-markedet er hyggelig lesing for importør Erling Sande AS: Elektrisk Sector E1 er den mest solgte elektriske firehjulingen. Kun tre UTV-modeller har solgt mer enn Sector E1 så langt i 2021. Og ingen andre elektriske firehjulinger selger bedre enn Sector E1.

  – Det er hyggelig at Hisun fører an i det grønne skiftet her i Norge. Vi er fornøyde med at den er mest solgt av alle elektriske firehjulinger. Men ekstra stas synes vi det er at det bare er tre modeller som er mer solgt enn Hisun Sector E1. Det forteller mye om det norske markedet, og at brukerne nå er klar for mer elektrifisering av terrengkjøretøy, sier Hisuns norske produktsjef Thommas Fylling.

  Fylling er sikker på at brukervennligheten utgjør en stor årsak til at elektrisk firehjuling nå er blitt mer populært i Norge.

  – Disse er utrolig enkle i bruk. Det er bare å trykke på knappen og gi gass. Mange brukere setter pris på mindre støy, fravær av bensinpåfylling og generelt vedlikehold som i betydelig større grad kreves av konvensjonelle kjøretøy.


  – Dessuten er det liten tvil om at også brukere av terrengkjøretøy vil gi sitt bidrag til det grønne skiftet, sier han.

  Hisun har høy fokus på utvikling av elektriske produkter. Fylling holder kortene tett, men røper at det norske markedet snart vil få se flere elektriske firehjulinger.

  – Erling Sande AS skal være en ledende aktør i det grønne skiftet for terrenggående kjøretøy. Det betyr at vi kommer til å satse tungt i dette markedet fremover, sier Thommas Fylling.