SV650

SV650 2022

V-twin moro for alle førere!

Varenr.: SV650-2022
Farge:
Veil. utsalgspris fra
99 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Populære og lettkjørte SV650 kom på markedet allerede i 1999 og den siste generasjonen er en kjempesuksess, noe testresultatene i verdens største motorsykkelmagasin avslører. Ikke mindre enn to ganger gikk SV650 til topps i Motorrad sine tunge tester i 2016. Her er noen av konklusjonene etter å ha slått konkurrentene:

«Det er motoren som er det avgjørende!» «En målestokk. Selv om SV650 ikke er beste i noen av de enkelte delene av testen, er det allsidigheten som sikrer en topplassering. Den kan nesten alt veldig bra, og det til en lav pris.»

Suzuki SV650 er med andre ord en drømmemotorsykkel for de som ønsker en allsidig MC til mange ulike formål. Hjertet i den lettkjørte og vennlige tohjulingen er en effektiv V-twin på 645 kubikk med topp moderne motorteknologi. De uregelmessige tenningsintervallene i V-twinnen skaper et unikt lydbilde og en lineær kraftutvikling. Kombinerer du denne flotte motoren med et slank design og lav vekt, så får du SV650 med uendelige muligheter og uforglemmelige kjøreopplevelser.

Suzukis mellomstore V-twin er et aldri lite stykke ingeniørkunst når vi ser hva som skjuler seg på innsiden. De japanske ingeniørene har nemlig konstruert en drøm av en motor som vekker oppsikt selv i 2017. Ved svært lave turstallsområder tilbyr denne motoren kraftfullt dreiemoment som er lett å håndtere.

I tillegg har SV650 en ny lav-RPM-assistent som sømløst justerer motoren under avgang og kjøring i lave hastigheter. Dette systemet bidrar til å hindre at føreren kveler motoren. Du har alltid full kontroll på SV650. Og du får gleden av å smake på V-twinnens gode ytelser også ved høyere turtall.

Et slankt chassis og en lav salhøyde (785 mm) bidrar til at selv kortere førere oppnår god kontroll med SV650 under håndteringen på parkeringsplassen. Den lekre fagverksrammen er produsert i lettvekts-stål som muliggjør et svært slankt design som er med på å fremheve den flotte V-twinnen. Den lave vekten på 197 kilo gjør SV650 svært lett å håndtere i alle situasjoner. Det er nemlig mange fordeler med en lett motorsykkel: Den akselerer bedre, den føles smidigere og den gir føreren mer tillit under utfordrende manøvrering.

Høydepunkter:

·         Væskekjølt 645 kubikk DOHC V-twin med topp moderne ytelser og teknologi for å gi trygge og morsomme kjøreopplevelser.

·         Helt ny motorteknologi med spesialdesignede stempler for redusert friksjon og økt varighet. En teknologi vi ser for første gang på Suzukis motorsykler.

·         Begge sylindertoppene har Suzukis originale Dual Spark Technology for mer effektiv forbrenning, bedre drivstofføkonomi og renere utslipp.

·         Low RPM Assist for myk og sømløs justering av motoren ved igangsetting og kjøring i lave hastigheter.

·         Smalere bensintank enn tidligere, men med samme kapasitet (14,5 l)

·         Støtdemper bak har 7-trinns justering for forspenningen.

·         Sensorene i ABS-bremsene registrerer hjulhastigheten 50 ganger pr rotasjon, og gir maksimal bremsekapasitet i forhold til friksjonen mot underlaget.

·         Instrumentpanel med et hav av informasjon, blant annet gir-indikator og kjøredatainfo.

·         LED baklys og LED bremselys.

·         Store 290 mm doble bremseskiver foran og 240 mm bremseskive bak fra Nissin gir god kontroll. Selvfølgelig med hypermoderne ABS!

Motor
Effekt
73 hk / 54 kW
Slagvolum
645 ccm
Tankvolum
14.5 liter
Dreiemoment
64 Nm
Boring/slag
81 x 62.6 mm
Sylindere
2
Mål og vekt
Setehøyde
785 mm
Vekt
200 kg
Bakkeklaring
135 mm
Akselavstand
1455 mm
Bredde
760 mm
Høyde
1090 mm
Lengde
2140 mm
Fjæring foran
Teleskopgaffel 41 mm med spiralfjærer / oljedemping
Fjæring bak
Svingarm (stål) med sentral fjærben med gasstrykkdemper
Forbrems
Dobbel skivebrems 290 mm
Bakbrems
Enkel skivebrems 240 mm
Kjøling
Vannkjøling
Tennpluggtype
Iridium
Motorbeskrivelse
4-takts 90° V2-motor
Annet
Årsmodell
2022
Plattformer mobilapp
Ingen app
Førerkortklasser
A
Utslipp
96 g/km
Dimensjoner forhjul
120/70ZR17
Dimensjoner bakhjul
160/60ZR17
Drivstofforbruk
4.1 liter per 100 km

    Galleri

    Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!