GSX-S125

GSX-S125 2023

GSX-S revolusjonerer lettvektsklassen! Råkule streetfighter fra Suzuki med klasseledende akselerasjon, rått dreiemoment, det beste vekt/effekt-forholdet, smidig håndtering og fantastisk drivstofføkonomi.

Varenr.: GSX-S125-2023
Farge:
Veil. utsalgspris fra
48 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Ønsker du at din aller første motorsykkel skal være helt spesiell? Da bør du ta en titt på GSX-S125 som er et helt nytt medlem i den råkule streetfighter-serien til Suzuki. Nye GSX-S125 tar eierskap i kongetittelen i lettvektsklassen med klasseledende akselerasjon, rått dreiemoment, det beste vekt/effekt-forholdet, smidig håndtering og fantastisk drivstofføkonomi. Suzuki har lang erfaring som en av de viktigste byggerne av spennende streetfightere. Basen har vært den legendariske GSX-R-serien. De aggressive sportssyklene er blitt strippet ned og har fått høyere styre. Solide chassis og potente motorer med mye krefter i nedre deler av effektregisteret skaper sykler med svært underholdene karakter. Det startet med kruttønna GSX-S1000. Så kom potente GSX-S750. Og nå kompletteres serien med enestående GSX-S125! Med GSX-S125 får du det beste fra den revolusjonerende raceren GSX-R125, men i en mer gatevennlig innpakning med mer oppreist kjørestilling og høyre styre. Det gir bedre oversikt i trafikken og en mer avslappet kjøreposisjon. Motoren er en helt nyutviklet 1-sylindret væskekjølt firetakter fra Suzuki. Ingeniørene som står bak denne har hatt stor fokus på mye krefter i mellomregisteret, slik at du alltid har krefter når du gir gass. Men minst like viktig er den gode drivstofføkonomien som betyr svært lavt bensinforbruk. GSX-S125 har et spennende og moderne design med en stilig kåpe. Sjekk bare det tøffe LCD-displayet med utfyllende informasjon og de kule LED-lyktene i fronten som gir god opplysning av veien på mørke høstkvelder. Modellen egner seg like bra til gatekjøring som landeveiskjøring. Og den takker ikke nei dersom du inviterer med til noen runder på racerbanen. Den er en motorsykkel det er lett å bli glad i – uansett hva formålet med kjøringen er. Med den aller mest moderne teknikken, høy kvalitet og finish, et kult design og lekre dekaler er det ikke rart du kjører GSX-S125 med stolthet! ### Høydepunkter: * Lekkert design som sine større familiemedlemmer i GSX-S-klanen. * Lett og kompakt chassis gir svært gode egenskaper under alle kjøreforhold. * Aluminiumsfelger bidrar til å holde vekten nede. * Klassens laveste salhøyde gir god kontroll – spesielt under bykjøring. * Lekker multifunksjonell LCD-instrumentering. * LED hovedlys foran som vekker oppsikt. * Lettvekts-ABS – aller siste versjon fra Bosch som er markedets aller letteste og mest effektive.

Motor
Effekt
14 hk / 11 kW
Slagvolum
124 ccm
Tankvolum
11 liter
Dreiemoment
11 Nm
Boring/slag
62 x 41.2 mm
Sylindere
1
Mål og vekt
Setehøyde
785 mm
Vekt
135 kg
Bakkeklaring
164 mm
Akselavstand
1300 mm
Bredde
745 mm
Høyde
1035 mm
Lengde
2000 mm
Fjæring foran
Spiralfjær / oljedemping
Fjæring bak
Spiralfjær / oljedemping
Forbrems
Enkel skivebrems 290 mm
Bakbrems
Enkel skivebrems 187 mm
Kjøling
Vannkjøling
Motorbeskrivelse
4-takt
Egenskaper
ABS
Ja
Annet
Årsmodell
2023
Førerkortklasser
A1, B
Utslipp
55 g/km
Dimensjoner forhjul
17M / C x MT2.15
Dimensjoner bakhjul
17M / C x MT3.50
Drivstofforbruk
2.4 liter per 100 km

  Galleri

  Artikler

  • Hvilken motorsykkel passer for deg?

   Mange av oss har tenkt, drømt og vurdert – ut i fra både fornuftige faktorer eller ut i fra følelser og tanker om hva som er gøy eller kult. Fornuften fokuserer helst på bruksområder, spesifikasjoner eller muligheter i nærområdet eller kjøreturmuligheter. Mens sansene drømmer om motorlyd, estetikk eller nostalgi f eks over MC-merkets historie. Så lenge man er i denne drømmeboblen er mulighetene mange og begrensingene få.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!