HR442SC

HR442SC

Robust bestselger som gir god valuta for pengene! HR 442 sc er allsidig og fungerer like godt for fiske, utflukter og vannsport. Båten har plass til 5 personer. Den er lettkjørt og ekstremt stabil i forhold til størrelsen.

Varenr.: HR442SC
Motor:
Veil. utsalgspris fra
161 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Dette er en meget populær landstedbåt; trygg og lettplanende. Vil du ha en båt som gir deg mye for pengene? Da er HR 442 sc et utmerket valg. HR 442 sc er allsidig og fungerer like godt for fiske, utflukter og vannsport. Båten har plass til 5 personer. Den er lettkjørt og ekstremt stabil i forhold til størrelsen.Båten er standardutstyrt med vindu og vindskjerm, putesett, lanterner, badestige, brannslukningsapparat. Du får et regnlensende dørk, solide fribord, kraftige rekkverk, håndtak og pullerter i rustfritt stål. 3 betydelige stuverom, i hekken er det plass til 2 trykktanker.Vi gir deg en båt som er svenskprodusert glassfiberbåt av høyeste kvalitet. Konsollen har god plass for kartplotter og evt. andre instrumenter. Det er et stort stuerom i benk foran konsoll. Konsollens fasong gir bedre dørkplass ved sidepassasje. Stålrekke over akter rygg med ryggpute; dette gir bedre komfort/høyere ryggstøtte på førerbenk. Putesett er standard utstyr i god kvalitet og fine farger.

HR boats AS’s båtmodeller er alle produsert i Sverige. HR Boat’s slagord er: ”Vi gjør fritiden din på sjøen mye mer behagelig!” Og ved kjøp av en av HR Boat’s 13 ulike båtmodeller, fra den lille robåten som er lett å vedlikeholde til en hurtiggående og komfortabel daycruiser, kan du selv utforske utsagnet nærmere. Produksjonsanlegget i Laxå foregår utvikling, produksjon og distribusjon til forhandlere i Norge, Sverige og Danmark.

Mål og vekt
Vekt
310 kg
Lengde
4460 mm
Bredde
1880 mm
Annet
Max. antall passasjerer
5 stk.
CE-klassifisering
D
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy for beskyttet farvann. Vindstyrke tom 7,9 m/s dvs laber bris. Bølgehøyde tom 0,3 meter.
Motor
Max. motoreffekt
50 hk

  Inkludert utstyr

  To stuverom, komplett putesett, pre-rigging, brannslukker, frontrute med rekkverk, lensepumpe, badestige, styrekonsoll, lanterner.

  Ekstrautstyr

  Styrekonsolltrekk, akterkalesje, laminatdørk elle softfloor, transportkalesje, vannskibøyle.

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!