HR400

HR400

HR 400 er den definitive allroundbåten med en stabil konstruksjon og toppklasse sjøegenskaper. Med en ekstremt lettrodd skrogkonstruksjon, er den lettdreven og går i plan med kun en 10 Hk motor. Den er enkel å manøvrere selv i grov sjø og har et låsbart, romslig stuverom.

Varenr.: HR400
Motor:
Veil. utsalgspris fra
38 220,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

HR 400 er båten som virkelig gjør seg fortjent til navnet allroundbåt. Veldig stabil konstruksjon med sjøegenskaper i toppklasse. Skrogkonstruksjonen gjør den ekstremt lettrodd, retning og sidestabil. Båten er lettdreven og går i plan med en 10 Hk motor. Enkel manøvrering selv i grov sjø. Låsbart, romslig stuverom.

HR boats AS’s båtmodeller er alle produsert i Sverige. HR Boat’s slagord er: ”Vi gjør fritiden din på sjøen mye mer behagelig!” Og ved kjøp av en av HR Boat’s 13 ulike båtmodeller, fra den lille robåten som er lett å vedlikeholde til en hurtiggående og komfortabel daycruiser, kan du selv utforske utsagnet nærmere. Produksjonsanlegget i Laxå foregår utvikling, produksjon og distribusjon til forhandlere i Norge, Sverige og Danmark.

Mål og vekt
Vekt
120 kg
Lengde
4000 mm
Bredde
1540 mm
Annet
Max. antall passasjerer
3 stk.
Motor
Max. motoreffekt
9 hk

    Galleri

    Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!