HR480SC

HR480SC

Prisgunstig, lettdrevet og stabil styrekonsollbåt for fem personer. HR480SC har mye inkludert utstyr og er klar for flotte opplevelser på sjøen.

Varenr.: HR480SC
Motor:
Veil. utsalgspris fra
242 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

HR 480 SC er en av markedets mest velbygde og prisgunstige styrekonsollbåter. HR 480SC betyr bekymringsfritt eierskap med komfort av beste slag. Båten er lettdrevet takket være sin geniale skrogform og tar seg raskt opp til planing. Båten oppfører seg rolig og stabil i all slags vær. Du bør velge en motor med effekt mellom 40 til 70 Hk for alltid å være sikker på at båten har tilstrekkelig prestasjon selv på lengre turer. HR 480SC er velbygd til minste detalj og tåler en nøye sammenligning med betydelig dyrere båter.

HR boats AS’s båtmodeller er alle produsert i Sverige. HR Boat’s slagord er: ”Vi gjør fritiden din på sjøen mye mer behagelig!” Og ved kjøp av en av HR Boat’s 13 ulike båtmodeller, fra den lille robåten som er lett å vedlikeholde til en hurtiggående og komfortabel daycruiser, kan du selv utforske utsagnet nærmere. Produksjonsanlegget i Laxå foregår utvikling, produksjon og distribusjon til forhandlere i Norge, Sverige og Danmark.

Mål og vekt
Vekt
420 kg
Lengde
4780 mm
Bredde
2060 mm
Annet
Max. antall passasjerer
5 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Motor
Max. motoreffekt
80 hk

  Inkludert utstyr

  Garmin 72CV og GT 20 svinger, puter på alle sittebenker, nedfallbart bord, rustfri vannskibøyle, lanterner, lensepumpe, badestige, kontrollpanel.

  Ekstrautstyr

  Akterpresenning, transportpresenning, laminatdørk, overtrekk til styrekonsoll.

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!