HR460 Fishing

HR460 Fishing

Båten har store åpne områder på dekk og er egnet til både fiske, transport og badeutflukter. HR 460 Fishing har godt med utstyr, men kan i tillegg rigges for dine behov.

Varenr.: HR460-FISHING
Motor:
Veil. utsalgspris fra
148 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

HR 460 Fishing har et lettkjørt, stabilt skrog og enkle robuste løsninger. HR 460 Fishing er en veldig god “første gangs båt” for den unge familien, men også en fin båt for de mer erfarne som ønsker å ta barnebarna med ut for å fiske. Båtens store åpne områder gjør båten ideell for både fiske og transport, men også sol og badeutflukter der hele fem personer kan sitte i båten. HR 460 Fishing har høyt fribord, selvlensende dørk, pullerter og langsgående, rustfrie rekker, hvor du enkelt kan installere forskjellige typer tilleggsutstyr. Med 3 oppbevaringsrom i hekken gir det godt med plass for to drivstofftanker. I baugen er det en lagringsplass tilgjengelig for et ekstra batteri for frontmontert elektrisk motor. Utstyrt med vindskjerm, Rustfri bue rundt vindskjermen, badestige, brannslukningsapparat, non feedback styring, luke i baugen for enkel installasjon. For Vertikal Fiske kan det utstyres med seter, frontmontert motor, fiskedørk. For Trolling har vi forsterkede punkter for dorgefeste, kan utstyres med et feste for ekstra motor. Spinning - Store åpne områder, kan utstyres med fiske plan/dørk slik at overflaten i baugen kan brukes til fiske. Ekstra utstyr: Kalesje, presenning over styreposisjon, puter, putetrekk, fiskedekk med eller uten lagring, stoler som kan monteres på hekken eller baugen / feste for montering av hjelpemotor på hekken.

HR boats AS’s båtmodeller er alle produsert i Sverige. HR Boat’s slagord er: ”Vi gjør fritiden din på sjøen mye mer behagelig!” Og ved kjøp av en av HR Boat’s 13 ulike båtmodeller, fra den lille robåten som er lett å vedlikeholde til en hurtiggående og komfortabel daycruiser, kan du selv utforske utsagnet nærmere. Produksjonsanlegget i Laxå foregår utvikling, produksjon og distribusjon til forhandlere i Norge, Sverige og Danmark.

Mål og vekt
Vekt
310 kg
Lengde
4650 mm
Bredde
1880 mm
Annet
Max. antall passasjerer
4 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Motor
Max. motoreffekt
50 hk

  Inkludert utstyr

  Lensepumpe, badestige, styrekonsoll, frontrute, nfb styring, kjøleboks Igloo, forsterket skrog foran og akter for elmotor og lanterner.

  Ekstrautstyr

  Kalesje for Styrekonsoll, akterkalesje, putesett for solseng, fiskestol med stativ, softfloor til alle sitteområder.

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!