HR480BR

HR480BR

En skikkelig familievennlig, trygg og romslig bowrider-båt. HR480BR har mye utstyr inkludert i prisen. Båten har en bred vindskjerm som gir passasjerene ly for vinden.

Varenr.: HR480BR
Motor:
Veil. utsalgspris fra
264 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

HR 480 BR er en av markedets mest velbygde og mest prisgunstig! HR betyr bekymringsfritt eierskap med komfort av beste slag. En bred og høy vindusrute/skjerm gir god beskyttelse til fem personer. Båten er lettdrevet takket være sin geniale skrogform og tar seg raskt opp til i plan. Båten oppfører seg rolig og stabil i all slags vær. Du bør velge en motor med effekt mellom 40 til 70 Hk for alltid å være sikker på at båten har tilstrekkelig prestasjon selv på lengre turer. HR 480 BR er velbygd til minste detalj og tåler en nøye sammenligning med betydelig dyrere båter. BowRider-løsningen (BR) består av 2 konsoller med dør i mellom, 2 stoler bak konsollene og aktersofa. Dette gjør at hele familien kan sitte beskyttet og lunt bak vindskjermen. Trygg og romslig familiebåt!

HR boats AS’s båtmodeller er alle produsert i Sverige. HR Boat’s slagord er: ”Vi gjør fritiden din på sjøen mye mer behagelig!” Og ved kjøp av en av HR Boat’s 13 ulike båtmodeller, fra den lille robåten som er lett å vedlikeholde til en hurtiggående og komfortabel daycruiser, kan du selv utforske utsagnet nærmere. Produksjonsanlegget i Laxå foregår utvikling, produksjon og distribusjon til forhandlere i Norge, Sverige og Danmark.

Mål og vekt
Vekt
450 kg
Lengde
4780 mm
Bredde
2060 mm
Annet
Max. antall passasjerer
5 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Motor
Max. motoreffekt
80 hk

  Inkludert utstyr

  Garmin 72CV og GT 20 svinger, putesett bak, lensepumpe, to akterbokser, badestige, styrekonsoll, vannskibøyle, gråtonet plexiglass dør i frontruten, lanterner.

  Ekstrautstyr

  Putesett foran, akterkalesje, laminatdørk,havnekalesje.

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!