Zero S

Zero S

Zero S - en uslåelig kombinasjon av industriledende krefter, kontroll og oppkobling. Elektrifiser turen din med 2024 Zero S for å gjøre enhver vanlig tur rundt i byen alt annet enn vanlig.

Enova-støtte
Kjøp og få tilbake 11 000 kr fra Enova!
Les mer
Varenr.: 00-08701SA1
Farge:
Veil. utsalgspris fra
199 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Hurtigvirkende kraft

Den helt nye Zero S leverer større spenning enn noensinne. Selv om navnet kan være kjent, er 2024 Zero Motorcycles S en helt ny maskin med fullstendig forbedrede egenskaper. Et nytt batteri, en helt ny stil og en splitter ny motor gjør Zero S til en overbevisende kandidat for din daglige kjøretur. Elektrifiser turen din med 2024 Zero S for å gjøre enhver vanlig tur rundt i byen alt annet enn vanlig.

Z-FORCE 75-7

Den helt nye Z-Force 75-7 motoren er Zeros nyeste i en lang rekke forbedrede termisk effektivitet, passivt luftkjølte, indre permanente magnet AC-motorer. 2024 Z-Force 75-7 deler det ytre motorutstyret til kraftige SR/F for å kvitte seg med varme raskt, men bruker forskjellig indre arkitektur for å maksimere kraft og redusere vekt drastisk. Resultatet er generelle kostnadsbesparelser for en kategori-vinner i den nakne street-elektriske klassen.

POWER PIVO

Akkurat som de beste nakne elektriske motorsyklene fra Zero, har 2024 S den proprietære konsentriske motor- og svingarm-pivotdesignen, som gir optimal arkitektur for å sikre konstant drivreimspenning og maksimalt dreiemoment til bakhjulet. En spesialdesignet, stor lagringspivottarm gir god plass til den høytytende motoren samtidig som den gir en smal rammemidje for å forbedre førerergonomi og sykkelmanøvrering.

Enkel kontroll

2024 Zero S er oppdatert med Zeros nyeste Cypher III+ operativsystem med en pakke nedlastbare ytelsesoppgraderinger. Bosch Motorcycle Stability Control (MSC) er like mye styrke som intelligens. Lettfattig kraft kombineres med intuitiv kontroll, og skaper den nye standarden for førsteklasses ytelse til en utrolig oppnåelig pris. Zero S er en tilpasningsdyktig motorsykkel- og drivverkskombinasjon som navigerer variert veiterrain og forhold, uten anstrengelse.

CYPHER III+

Cypher III+ setter standarden som det fremste operativsystemet for elektriske motorsykler. S’en er uendelig tilpasningsdyktig og leveres med muligheten til å legge til nye Cypher-funksjoner gjennom NextGen-appen. Hev kjøreopplevelsen din til neste nivå med Zero S.

Kjøremodusutvalg

Zero S har et utvalg av kjøremoduser som lar føreren tilpasse sykkelens ytelse gjennom Zeros intuitive NextGen-app og dash-grensesnitt. S navigerer veien uavhengig av forholdene med forhåndsinnlastede Rain, Eco, Standard, Sport og Canyon-moduser, i tillegg har du et nesten uendelig antall modusjusteringer tilgjengelig.

Enkel tilkobling

Zero S er ikke bare tilkoblet, men virkelig ”smart” med Cypher III+ OS og OTA-oppdateringer. Tilpass dashbordet, få tilgang til NextGen-appen med standardfunksjoner, og nyt ubegrensede muligheter. Fremtidsrettet intelligens og uovertruffen kraft gjør S til den ultimate turopplevelsen med sømløs tilkobling i hver eneste detalj.

Oppdatert tilkobling

Zero S er tilkoblet gjennom cellulære nettverk, sender informasjon til NextGen-appen til enhver tid. Appen gir tilgang til en rekke kjøreinformasjon, og gir føreren muligheten til å overvåke sykkelen i fire hovedområder: Sykkelstatus og varsler, Deling av kjøredata, Ladestatus og OTA-systemoppdateringer.

Avansert APP

Zeros NextGen-app samarbeider med dashbordet og Cypher III+ for å skape et funksjonsrikt økosystem med tilgang til nye Cypher-funksjoner der oppgraderinger kan velges med et tastetrykk. Raskere lading, navigasjon på dashbordet og parkeringsmodus er bare noen av funksjonene du kan velge mellom. Andre funksjoner som allerede er inkludert gratis i appen, inkluderer valg og opprettelse av kjøremodus, personlig tilpasning av dashbordet, planlagt og målorientert lading og mye mer.

Ytelse

En uslåelig kombinasjon av industriledende krefter, kontroll og oppkobling

Z-Force 14.4 Batteripakke

Z-Force 14.4 kWh litium-ion-batteriet krever ingen vedlikehold eller oppfølging og gjør S i stand til 248 km byrekkevidde. Førere kan forlenge rekkevidden enda mer med det tilgjengelige Power Tank-tilbehøret (installasjon av forhandler kreves). Batteriets bransjeledende kraft og energitetthet, kombinert med et aluminium kjøleribbehus og termisk overføringsgrensesnitt, sikrer konstant kjøling av celler og maksimal langsiktig ytelse av drivverket.

Egenskaper
Toppfart
110 km/t
Annet
Førerkortklasser
A1, A2, A
Årsmodell
2024
Mål og vekt
Vekt
223 kg
Dimensjoner fordekk
120/70-17
Dimensjoner bakdekk
180/55-17
Setehøyde
787 mm
Max. nyttelast
230 kg
Batteri
Ladetid (hurtiglader)
1.8 time(r)
Rekkevidde
248 km
Batterikapasitet
14.4 kWh
Elektronikk
App plattform
iOS og Android
Over the air-oppdateringer
Ja
Flere kjøremodus
Ja
Motor
Effekt
68 hk (45 kW)
Dreiemoment
132 Nm
Utslipp
0.62 g/km
Motortype
Z-Force® 75-7R
Girtype
Automat
Kjøling
Luftkjøling
Chassis
Forbrems
Bosch Base MSC, doble J-Juan radielle 4-stempelkalipre med radiell hovedsylinder 320x5mm skivebrems
Bakbrems
Bosch Base MSC, J-Juan singel piston floating kalipre, 240x4.5mm skive
Fjæring foran
Showa 43mm Big Piston separat funksjonsgaffel med justerbar fjærforspenning, kompresjon- og returdemping
Fjæring bak
Showa 40mm piston, piggy-back reservoir støtfanger med justerbar fjærforspenning, kompresjon- og returdemping
Fordekk
Pirelli Diablo Rosso III
Bakdekk
Pirelli Diablo Rosso III
Utstyr
Cruise control
Nei
  iPhone og Android

  Oppdag Zero-appen

  Med sin egen app til både iPhone og Android får du full oversikt over MC-en din. Du kobler enkelt til med bluetooth og kan deretter styre oppsettet, se strømbruk i sanntid, oppdatere firmware og mye mer.

  Se i 360°

  Klikk og dra til siden for å se alle vinkler

  Galleri

  Artikler

  • ENOVA-støtte til elmoped, elmotorsykkel og eldrevet ATV/UTV

   Fantastiske nyheter om du skal kjøpe nytt elkjøretøy. Enova SF er et statlig foretak som gjør det lettere for norske bedrifter å skape livskraftig forandring. Enova gir nå støtte til kjøp av elektrisk drevet moped, motorsykkel eller MC-registrert ATV/UTV. Det gir deg som forbruker en rabatt på kr 3.500, kr 11.000 (redusert fra kr 15.000 2. oktober 2023) eller kr 25.000. Sjekk hvor mye ditt kjøretøy kan oppnå i støtte.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!