Pro XLT 7,25

Pro XLT 7,25

Gresstrimmeren for bruk etter ATV eller hagetraktor

Varenr.: DRTT13172BMNC
Veil. utsalgspris fra
18 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Hekt Gresstrimmeren PRO XLT 7,25 bak på din ATV/UTV eller hagetraktor. Gresstrimmeren er konstruert til bruk på ujevnt underlag og er tilpasset klipping ved gjerder, løyper, grøfter etc. Gresstrimmeren er fjærbelastet og dermed helt genial til å klippe helt inntil gjerder og andre kanter slik at uønskede gresstuster ikke står igjen. Gresstrimmeren har tre innstillinger og Offset-instillingen på 1,8 m gir deg større radius for å klippe og kutte i grøfter og skråninger lengre ut enn du normalt kommer til. Denne brede utførelsen av trimmerhodet forhindrer også at gress og ugress tettpakkes under klippepannen. DR trimmerene bruker fleksible og tykke nylon tråder som er utrolig robuste og lette å bytte ut med sitt Quick-lock-system. PRO XLT 7.25 har snorstartet Briggs & Stratton EXI OHV motor.

Motor
Effekt
4 hk
Motorserie
Briggs & Stratton OHV
Egenskaper
Max. kuttehøyde
180 mm
Min. kuttehøyde
25 mm
Klippebredde
550 mm
Mål og vekt
Vekt
87 kg

  Bakhengt gresstrimmer fra DR Power

  Denne gresstrimmeren/klipperen er konstruert for ujevnt underlag, og kan festes bak en ATV eller UTV. Spesialtilpasset for klipping ved gjerder, løyper, grøfter med mer. Gresstrimmerhodet har hurtiglås, og gjør det enkelt å skifte tråd.

  Galleri

  Artikler

  • Med denne gresstrimmeren gleder du deg til hver gang gresset må kuttes!

   Vil du utnytte enda mer av din ATV eller UTV? Med denne smarte gresstrimmeren er det en fryd å korte ned gresslengden på din eiendom, eller langs veien!

  • Bruksområder for ATV og UTV

   Hvordan optimalisere din ATV til å bli din beste hjelper? Leker du med tanken på å investere i en ATV, tenk da igjennom hvilket bruk og formål du har av en ATV-modell. ATV-modellene har ulike egenskaper når det gjelder ytelse, størrelse og egenskaper. Er det hobbyen som jakt og fiske, jordbruksrelatert bruk eller lidenskapen for fart eller nytte som driver deg. ATVene skal takle de tøffere underlagene som våtmark, gjørme, grus, steiner og snø. I tillegg er det mange utstyrsvarianter som kan festes til ATVene for å ytterligere dekke dine bruksbehov.