EZ Dial PG2

12
Skrapetenner
5 år
Garanti

EZ Dial PG2

En robust og brukervennlig veihøvel

Varenr.: DRPG21148XXNC
Veil. utsalgspris fra
10 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Dette er en veihøvel som er beregnet til å trekkes bak din ATV. Den har dybde-regulatoren lett tilgjengelig slik at du kan finjustere graderingsdybden uten å forlate førersetet. Dette er en kompakt høvel med et design som tar opp lite gulvplass ved lagring. DR veihøvel har kraftige karbid tenner og utjevner underlaget med skraperbladet for å tette hull og planere vaskebrett. Kjetting drag finnes som ekstra utstyr til denne modellen som er perfekt til bruk inne til ridebaner osv. Vare.nr. DRPG21148XXNC Skrape bredde 123 cm Vendbart graderingsbord med tann eller flat kant

Mål og vekt
Vekt
60 kg
Annet
Garanti
3 år

  Veihøvel fra DR Power

  Veivhøvel til å henge etter ATV eller minitraktor. Power Grader EZ Dial/Veihøvel har 12 tenner og en bredde på hele 122 cm. Enkelt høydemanøvrering av veihøvelen med en sveiv. Se selv!

  Galleri

  Artikler

  • Bruksområder for ATV og UTV

   Hvordan optimalisere din ATV til å bli din beste hjelper? Leker du med tanken på å investere i en ATV, tenk da igjennom hvilket bruk og formål du har av en ATV-modell. ATV-modellene har ulike egenskaper når det gjelder ytelse, størrelse og egenskaper. Er det hobbyen som jakt og fiske, jordbruksrelatert bruk eller lidenskapen for fart eller nytte som driver deg. ATVene skal takle de tøffere underlagene som våtmark, gjørme, grus, steiner og snø. I tillegg er det mange utstyrsvarianter som kan festes til ATVene for å ytterligere dekke dine bruksbehov.