PRO XL44

PRO XL44

Den mest innovative beitepusseren i sitt segment for å trekke etter din ATV eller hagetraktor

Varenr.: DRTB25144BENC
49 900,-

Ikke på nettlager

Perfekt til å rydde overgrodde arealer. Klippepannen henger fritt i rammen for å følge underlagets konturer. Den gir jevn klipping, og beskytter drivverket mot skader. Den 122cm store Klippepannen er lukket på tre sider, og sørger for at både gress og krattskog finkuttes gjentatte ganger og blåses ned i underlaget. Klippehøyden kan justeres fra 10 til 19 cm ved to enkle håndsveiver. De unike knivene dreier når de treffer et stillestående objekt, og beskytter kniver, spindel og motor. Med denne maskinen kan du både kutte krattskog og kvister på opp til 7,6 cm, samt klippe tykt og langt gress. PRO 44T blir drevet av en Briggs & Stratton OHV motor på 20,0 Hk med el-start. Drivstofftank: 9,5 ltr.

Egenskaper
Klippehøyde
1120 mm
Klippebredde
1220 mm
Antall blader/tenner
2
Kuttekapasitet (høyt gress)
1800
Kuttekapasitet (høyt ugress)
2400
Kuttekapasitet (greiner)
75
Max. kuttehøyde
19 mm
Servostyring
Nei
Motor
Effekt
20 hk
Clutchtype
Elektrisk
Tankvolum
9 liter
Starter
EL-start
Mål og vekt
Vekt
211 kg
Annet
Garanti
3 år

  DRs Beitepusser (Field & Brushmower) som enkelt kan henges bak en ATV

  Du får alle finessene hos våre førsteklasses krattknusere i denne tilhengerversjonen, som enkelt kan henges bak en ATV eller plentraktor for å rydde overgrodde arealer. Du kan både kutte greiner og kvister på opp til 7,6 cm, samt klippe tykt og langt gress.

  Artikler

  • Bruksområder for ATV og UTV

   Hvordan optimalisere din ATV til å bli din beste hjelper? Leker du med tanken på å investere i en ATV, tenk da igjennom hvilket bruk og formål du har av en ATV-modell. ATV-modellene har ulike egenskaper når det gjelder ytelse, størrelse og egenskaper. Er det hobbyen som jakt og fiske, jordbruksrelatert bruk eller lidenskapen for fart eller nytte som driver deg. ATVene skal takle de tøffere underlagene som våtmark, gjørme, grus, steiner og snø. I tillegg er det mange utstyrsvarianter som kan festes til ATVene for å ytterligere dekke dine bruksbehov.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!