Antares 8 V2

Antares 8 V2

Med Antares 8 opplever du innovasjon og allsidighet, kombinert med maksimal komfort og Beneteau’s eleganse og pålitelighet. Bestselgeren Antares 8 er nå oppgradert til versjon 2 og fremstår nå enda bedre! Antares 8 er virkelig en unik og elegant båt som det er en ren fornøyelse å være på.

Varenr.: ANTARES-8-V2
Motor:
Veil. utsalgspris fra
1 205 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Den nye Antares 8 lover en enestående opplevelse for elskere av nautiske sysler og fiskeentusiaster. Opplev innovasjon og allsidighet, kombinert med maksimal komfort og Beneteau’s eleganse og pålitelighet. Den slanke og sporty designen til Antares 8, kombinert med en imponerende 250-hestekrefters motor, garanterer deg den ultimate fritidsbåt-opplevelsen. Velg mellom våre Cruising og Fishing Antares 8-modeller. Antares 8 er designet for lidenskapelige og krevende båtfolk som verdsetter ytelse, modernitet, komfort og sikkerhet.Denne eksepsjonelle båten har fantastiske sjøegenskaper.Enten du cruiser med familie og venner eller jakter etter den største fisken, kan du være trygg på at du vil kjøre med komfort, eleganse og total sikkerhet. Denne unike, slanke og elegante fritidsbåten er lastet med enestående funksjoner for å forbedre din båtopplevelse. Antares 8 er komfortabelt romslig og har plass til opptil 9 passasjerer. Den har en bred styrbord gangvei designet for å gjøre det enklere og tryggere når du beveger deg rundt i båten. De doble akterplattformene for sikker ombordstigning fungerer også som en badeplattform, og det er en romslig solsengpute som du og din familie kan nyte.Antares 8 beholder den tulipanformede skrogdesignen som er flaggskipet i den ikoniske Antares-serien, og gir den utmerket stabilitet på vannet og evnen til å tåle og takle sjøens mange luner. Den modulære cockpiten i hekken garanterer mannskapet optimal komfort. En annen enestående funksjon er den ergonomisk utformede rorstasjonen som har plass til en valgfri 12-tommers Garmin multifunksjonsskjerm. Med en 250-hestekrefters motor kan Antares 8 nå en toppfart på 35 knop, noe som gjør den til den perfekte båten for dagsturer, fisketurer og cruise med familien.Antares 8 er fullpakket med eksklusive funksjoner som gjør kystcruise til et herlig eventyr. Denne båten vil vinne deg med sin elegante design, koselige interiør, topputstyr og utstyr. Fra den sofistikerte polstringen til den svingbare kapteinsstolen og de justerbare andrepilotens seter, som kan vippes for å vende mot enten salongen eller ut mot havet. Antares 8 er smart designet og ideelt for familiecruise. De store tonede vinduene gir fantastisk havutsikt samtidig som det holder interiøret godt opplyst og ventilert. Salongen er både elegant og praktisk, og innredningen på Antares 8 inkluderer et bysseområde med kjøleskap og valg av gass- eller elektrisk koketopp.Antares 8 kan også utstyres med klimaanlegg. Anlegget holder båten kjølig med kraftige litiumbatterier. Dette er en eksepsjonell funksjon på en båt av denne størrelsen. Beneteau har designet Antares 8 med to doble køyer, en i kabinen og en annen i styrehuset, med plass til en ekstra enkeltkøye eller ekstra oppbevaring i den smart utformede plassen under salongen. Antares 8 kompletteres av badet med sin utmerkede takhøyde. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Antares 8 er virkelig en unik og elegant båt som det er en ren fornøyelse å være på.

Mål og vekt
Vekt
2545 kg
Lengde
8060 mm
Bredde
2800 mm
Annet
Max. antall passasjerer
9 stk.
CE-klassifisering
C og D
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Drivstofftank
340 l
Vanntank
100 l
Motor
Max. motoreffekt
250 hk

  Inkludert utstyr

  Norsk utstyrspakke/Comfort ”trim level” med følgende utstyr: Innvendig bord, Skyvevindu venstre side, Vindusvisker nr. 2, madrass i for-kabin, 2 koppholdere og 2 stang-holdere, Bord i cockpit, Interiør gardiner, Dekksluke i kabinen, 2 åpningsbare ventiler (kabin og toalett), Dusj i cockpit, Setebenk i cockpit med elegance puter, Foldbar sidebenk i cockpit med elegance puter, 2 Badeplattformer (1 med stige), Stor skyveluke med gardin i hardtop, 220V landstrøm med 25A lader, Baug-propell Luksus pantry med gass kokeapparat, 49 ltr kjøleskap i salong, Ekstra pute for å lage seng i salong, Ekstra madrass til stikk-køye/stuerom, Marinetoalett med septiktank, Elektrisk trimplan, Pre-rigging for Suzuki motor med el gir/gass (SPC), Cockpit- og plattformdørker i ekte tre (Kebony).

  Ekstrautstyr

  Solmadrass til dekket, Elegance puter, Dieselvarmer (monteres i Norge), Ankervinsj akter (monteres i Norge.)

  Antares 8 V2 er bestselger - nå enda bedre!

  Benteau gjør stadig forbedringer av Antares båtene. Denne gang er det Antares 8 som får ny versjon. Smidig, kraftig og ekstremt beboelig! Antares 8 V2 er den ideelle båten for å utforske nye steder. Båten er også super til å oppholde seg i når du tar en kortere eller lengre rast. I en Antares 8 V2 er du vel ivaretatt. Med 40 års erfaring har Beneteau skapt seg et solid rennome for sine båter. Disse kvalitetene ligger til grunn for denne båten! Den er bemerkelsesverdig godt utstyrt og er smart utformet. Dette resulterer i Antares 8 V2, der småbåt møter cruisingbåt. Ta en titt og bli inspirert til å prøve den!

  Seanapps

  Klargjort for bruk med Seanapps

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!