Antares 8 V2

Antares 8 V2

Bestselger - nå enda bedre!

Varenr.: ANTARES-8-V2
Motor:
Veil. utsalgspris fra
1 205 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Benteau gjør stadig forbedringer av Antares båtene. Denne gang er det Antares 8 som får ny versjon. Smidig, kraftig og ekstremt beboelig! Antares 8 V2 er den ideelle båten for å utforske nye steder. Båten er også super til å oppholde seg i når du tar en kortere eller lengre rast. I en Antares 8 V2 er du vel ivaretatt. Med 40 års erfaring har Beneteau skapt seg et solid rennome for sine båter. Disse kvalitetene ligger til grunn for denne båten! Den er bemerkelsesverdig godt utstyrt og er smart utformet. Dette resulterer i Antares 8 V2, der småbåt møter cruisingbåt.

Mål og vekt
Vekt
2545 kg
Lengde
8060 mm
Bredde
2800 mm
Annet
Max. antall passasjerer
9 stk.
CE-klassifisering
C og D
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Drivstofftank
340 l
Vanntank
100 l
Motor
Max. motoreffekt
250 hk

  Inkludert utstyr

  Norsk utstyrspakke/Comfort ”trim level” med følgende utstyr: Innvendig bord, Skyvevindu venstre side, Vindusvisker nr. 2, madrass i for-kabin, 2 koppholdere og 2 stang-holdere, Bord i cockpit, Interiør gardiner, Dekksluke i kabinen, 2 åpningsbare ventiler (kabin og toalett), Dusj i cockpit, Setebenk i cockpit med elegance puter, Foldbar sidebenk i cockpit med elegance puter, 2 Badeplattformer (1 med stige), Stor skyveluke med gardin i hardtop, 220V landstrøm med 25A lader, Baug-propell Luksus pantry med gass kokeapparat, 49 ltr kjøleskap i salong, Ekstra pute for å lage seng i salong, Ekstra madrass til stikk-køye/stuerom, Marinetoalett med septiktank, Elektrisk trimplan, Pre-rigging for Suzuki motor med el gir/gass (SPC), Cockpit- og plattformdørker i ekte tre (Kebony).

  Ekstrautstyr

  Solmadrass til dekket, Elegance puter, Dieselvarmer (monteres i Norge), Ankervinsj akter (monteres i Norge.)

  Antares 8 V2 er bestselger - nå enda bedre!

  Benteau gjør stadig forbedringer av Antares båtene. Denne gang er det Antares 8 som får ny versjon. Smidig, kraftig og ekstremt beboelig! Antares 8 V2 er den ideelle båten for å utforske nye steder. Båten er også super til å oppholde seg i når du tar en kortere eller lengre rast. I en Antares 8 V2 er du vel ivaretatt. Med 40 års erfaring har Beneteau skapt seg et solid rennome for sine båter. Disse kvalitetene ligger til grunn for denne båten! Den er bemerkelsesverdig godt utstyrt og er smart utformet. Dette resulterer i Antares 8 V2, der småbåt møter cruisingbåt. Ta en titt og bli inspirert til å prøve den!

  Seanapps

  Klargjort for bruk med Seanapps

  Galleri