Antares 11

Antares 11

Med en total lengde på litt over 36 fot, er flaggskipet til Antares-flåten den perfekte definisjonen av en weekendcruiser. Utformingen av Antares 11 er trygg, ideell for cruise og sjødyktig, og fokuserer på komfort og plass, samt sikkerhet og innovasjon.

Varenr.: ANTARES-11
Motor:
Veil. utsalgspris fra
3 460 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Med en total lengde på litt over 36 fot (11 meter), er flaggskipet til Antares-flåten den perfekte definisjonen av en weekendcruiser. Utformingen av Antares 11 er trygg, ideell for cruise og sjødyktig, og fokuserer på komfort og plass, samt sikkerhet og innovasjon.

Utvendig design på Antares 11 er et samarbeid mellom Beneteau og Sarrazin Design. Her setter Antares 11 standarden for hva en ”pocket” cruiser kan være. Rikelig med naturlig lys, rikelig med sitteplasser, en nedfellbar badeplattform og en fremre solpute er bare noen av båtens funksjoner.

Innvendig design

Naturlig lys og cruisekomfort kjennetegner denne store weekenderen. Kabinen med dobbeltseng har eget dusjrom. Benken i akterkabin har plass til tre. I salongen kan Antares 11 enkelt få plass til 7 mens de nyter den fantastiske utsikten gjennom panoramavinduene.

Innovasjoner

Båtens mange innovative løsninger sikrer et høyt nivå av komfort: en aktersolbenk, en sidebadeplattform som skaper en terrasse med havutsikt, og en aktercockpit som flyter naturlig inn i styrehuset.

Sikkerhet

Høye fribord og brede gangveier gir enkel tilgang til alle hjørner av den romslige Antares 11.

Sjøegenskaper

Med Suzuki på hekken av skroget får du en behagelig og effektiv tur. Kombinert med valgfri styrespakstyring, er Antares 11 kvikk selv i de trangeste marinaer.

Utstyrt med Seanapps holder du båten trygg og klar til en ny dyst. Den nye Seanapps-appen er den ultimate løsningen for å opprettholde lidenskapen din for båtliv. Med et fingertrykk kan du enkelt koble til, overvåke og bestille tjenester for båten din – fra rutinemessig vedlikehold, til å be om vask eller drivstoff eller få booket en reparasjon.

Dette er en romslig cabincruiser med en super «owners cabin» i baugen med store vinduer, stor dobbeltseng og godt med lagringsplass. Akterkabinen er også svært romslig og har ikke bare en dobbeltseng, men også en enkeltseng i tillegg. Her er det også godt med innslipp av lys fra skrogvinduene langs siden. På Toalett/bad er det ryddig og pent. Man har også fått plass til et separat dusjavlukke her inne. Oppe i salongen er det innredet med en L-sittegruppe hvor fremre delen kan vippes over slik at 2 personer kan sitte i fartsretningen i tillegg til kapteinen i sin førerstol. Ved siden av førerplassen er det en skyvedør som leder ut til et nedsenket og trygt side-dekk. Her er det også åpning i skrogsiden for enkel tilgang til brygge og fortøyning. Den store 4-delte skyvedøren mot akterdekket gjør åpningen ut svært stor og åpen. Den knytter også ute- og inne-området sammen på en veldig fin måte. Dørken inne og ute er på samme nivå og salongen inne og ute bindes sammen til et komfortabelt hele. Fremme på dekk er det integrerte solputer og en kalesjetopp til å slå opp som solskygge også.

Mål og vekt
Vekt
5723 kg
Lengde
11090 mm
Bredde
3400 mm
Annet
Max. antall passasjerer
11 stk.
CE-klassifisering
B
Drivstofftank
800 l
Vanntank
200 l
Motor
Max. motoreffekt
600 hk

    Antares 11 - en Weekender som scoorer blink!

    Benteau Antares 11 er en romslig cabincruiser med en super «owners cabin» i baugen med store vinduer, stor dobbeltseng og godt med lagringsplass. Akterkabinen er også svært romslig og har ikke bare en dobbeltseng, men også en enkeltseng i tillegg. Her er det også godt med innslipp av lys fra skrogvinduene langs siden. På Toalett/bad er det ryddig og pent. Man har også fått plass til et separat dusjavlukke her inne. Oppe i salongen er det innredet med en L-sittegruppe hvor fremre delen kan vippes over slik at 2 personer kan sitte i fartsretningen i tillegg til kapteinen i sin førerstol. Ta en titt og bli inspirert til å prøve den!

    Galleri

    Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!