XQi3 Street

XQi3 Street

XQi3 Street er en elektrisk moped for lovlig gatekjøring og off-roadbruk. XQi3 Street er bygget for at du skal få full frihet til å utforske verden. Kraftfull ytelse, enkel håndtering og en App med masse funksjoner er noen av finessene du finner i XQI3.

Enova-støtte
Kjøp og få tilbake 3 500 kr fra Enova!
Les mer
Varenr.: XQI3EL
Farge:
Veil. utsalgspris fra
56 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

NIU introduserer den full-elektriske XQi3 - en spennende, gatelegal terrengmotorsykkel. XQi3 passer for deg som liker å utforske med full frihet til å velge den robuste skogssti eller bygatene.

Den kraftige ytelsen, enestående håndtering og overlegen tilkobling pakket inn i et futuristisk, men robust design, gjør dette til din perfekte partner-in-crime for endeløse eventyr. Utforsk din ville side med XQi3.

Frigi udyretVær konge på skogen stier med XQi3. For å gi ekstra kraft, er den innebygde Ultra Boost-funksjonen designet for å levere et ekstra kick av ytelse når du trenger det.

Dreiemoment: 357 NmToppfart: 45 km/tRekkevidde: 80-90 km

SuperladetXQi3 leveres med et 72V 32Ah LG litium-ion-batteri pakket med ultimate krefter. Det utskiftbare batteriet med 21700-celler kan lades hvor som helst, når som helst.

Uovertruffen håndteringXQi3 tilbyr den ideelle blandingen av stabilitet og komfort sammenlignet med konkurrentene, noe som gir deg friheten til å nyte hvert øyeblikk av turen.

Smidd lett aluminiumsramme

StøtabsorberingMed toppmoderne KKE-fjæring er XQi3 en all-terrain kjempe som erobrer trange svinger, hopp og hindringer med eleganse. I tillegg kan du tilpasse sykkelens ytelse med justerbare innstillinger. Gjør deg klar for et vilt eventyr med en uovertruffen jevnhet og kontroll!

Justerbar kompresjon/rebound (retur) bakfjæring

Justerbar forspenning/rebound (retur) fjæring foran

19” Offroad dekk foran og bak

EC-sertifisert for det europeiske markedet

XQi3s kraftige bremser gir deg fullstendig kontroll, og gir deg et raskt stopp med bemerkelsesverdig stoppekraft. Senk farten eller stopp etter behov for å manøvrere svinger, unngå hindringer eller opprettholde kontroll pved bratte nedstigninger.

Sintret bremseklosser: Mer holdbare - Bedre trekkraft - Lenger levetid

Gateklar og genial i terrenget

Hold deg oppdatert med sømløs app-tilkobling via Bluetooth. Åpne opp en verden av funksjoner, fra å overvåke batteri- og kjøretøystatus til å spore din episke rutehistorikk.Ankommer Norge april 2024.

Mål og vekt
Høyde
1036 mm
Bredde
820 mm
Lengde
1995 mm
Vekt
76 kg
Dimensjoner fordekk
19"
Dimensjoner bakdekk
19"
Setehøyde
875 mm
Akselavstand
1270 mm
Bakkeklaring
237 mm
Max. nyttelast
100 kg
Egenskaper
Toppfart
45 km/t
Batteri
Batterispenning
72 v
Ladetid
5.3 time(r)
Rekkevidde
90 km
Batterikapasitet
2.3 kWh
Annet
Førerkortklasser
M
Årsmodell
2024
Elektronikk
App plattform
iOS og Android
App
Ja
Over the air-oppdateringer
Ja
Flere kjøremodus
Ja
Sporing
Ja
12v-uttak
Ja
Farge LCD-skjerm
Ja
Utstyr
Alarm
Ja
Cruise control
Nei
Motor
Dreiemoment
357 Nm
Utslipp
0 g/km
Girtype
Automat
Kjøling
Luftkjøling
Chassis
Forbrems
220 mm skivebrems
Bakbrems
203 mm skivebrems
Fjæring foran
Justerbar
Fjæring bak
Justerbar
Fordekk
70/100-19 off-road dekk
Bakdekk
70/100-20 off-road dekk

  Galleri

  Artikler

  • Hvilken motorsykkel passer for deg?

   Mange av oss har tenkt, drømt og vurdert – ut i fra både fornuftige faktorer eller ut i fra følelser og tanker om hva som er gøy eller kult. Fornuften fokuserer helst på bruksområder, spesifikasjoner eller muligheter i nærområdet eller kjøreturmuligheter. Mens sansene drømmer om motorlyd, estetikk eller nostalgi f eks over MC-merkets historie. Så lenge man er i denne drømmeboblen er mulighetene mange og begrensingene få.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!