KQi3 Pro

50 km
Rekkevidde
6 timer
Ladetid
20 km/t
Toppfart
NIU

KQi3 Pro

Varenr.: model-kqi3pro
Farge:
7,990,-
Ikke på nettlager

KQi3 Pro er NIU sitt nye pendlerverktøy. NIU er blant de største produsentene av elektriske scootere og motorsykler. Nå lanserer de en el sparkesykkel med lang rekkevidde og god kvalitet. Fokuset til NIU med denne er å være en av de beste i markedet på el sparkesykkel, hvor de ønsker å levere et kvalitetssterkt produkt til kundene.

NIU ønsker at det skal være spennende å velge en mer miljøvennlig løsning, og derfor er KQi3 Pro perfekt. Det er en elektrisk sparkesykkel med svært gode funksjoner som står sterkt på ulike områder. Med en rekkevidde på 50 km og topphastigheten som er på 20 km/t er den perfekt til alle mulig reiser, og du kommer deg lett og trygt fra a til b.

El sparkesykkelen har et mål om å gjøre reisen din komfortabel. Den har god fotplassering som sikrer balansen din, brede dekk som gir støtdemping og styrestangen er designet med en stigning på 75 grader som gir stor stabilitet. Med den raske akselerasjonen kommer man seg raskt og lett opp bakker og stigninger. Skive bremsene som er på sparkesykkelen gir sterkt bremsekraft i alle slags forhold, enten om det er vått eller tørt. Med de effektive bremsene vil man føle seg trygg og sikker når sykkelen er i bruk. KQI3 Pro har ikonisk halo-frontlykt og ringeklokke, noe som holder både deg og de rundt deg trygge ved at du blir sett og hørt.

KQi3 Pro kommer i to ulike farger og har et unikt design. Den er lett å ta med seg hvor du måtte ønske. Den er lett å folde sammen, slik at man kan oppbevare den hjemme, på jobben, i bagasjerommet på bilen eller ta med seg på offentlig transport.

NIU har en app som sammenkobler telefonen din med sparkesykkelen. Appen gir deg en god oversikt over kjørestatistikken din og gir deg mulighet til å tilpasse hastigheten. Er du redd for at el sparkesykkelen din skal bli stjålet? Det trenger du ikke være dersom du har den intelligente appen til NIU, den gir deg nemlig muligheten til å låse KQi3 Pro.

KQi3 Pro er en svært kvalitetssterk og god elektrisk sparkesykkel som kommer til å gjøre hverdagen din mye enklere.

Annet
Toppfart
20 km/t
Motor og batteri
Batterispenning
48v
Effekt
350w
Rekkevidde
50 km
Ladetid
6 time(r)
Mål og vekt
Lengde
117 mm
Utstyr
Alarm
Ja
Sporing
Ja
Mobilapp
Ja
App plattformer
iOS og Android
Egenskaper
Sammenleggbar
Ja
 • App

  Med appen fra NIU kan du enkelt låse sparkesykkelen og sjekke statistikk for kjøringen.

 • Bremselys

  Lyssterke bremselys – både foran og bak.

 • Frontlys

  Med sitt karakteristiske halo-design sørger KQi3 Pro sitt frontlys for å lyse opp veien.

 • Regenerering

  Ved bremsing sender KQi3 Pro energi tilbake til batteriet for effektiv regenerering. Det betyr at når du bremser ned lader du samtidig batteriet!

 • Dekk

  Brede 9,5" pneumatisk dekke sikrer deg super demping og et trygt og godt grep.

 • Ståplate

  Brede ståplate sørger for at du alltid finne en trygg og behagelig plassering av føttene på NQi3 Pro.

 • Styre

  Et styre på hele 54 cm gir deg full kontroll og optimal komfort.

Galleri

Last ned app