KQi3 Pro

Opptil50 km
Rekkevidde
6 timer
Ladetid
20 km/t
Toppfart

KQi3 Pro

 • New york product design awards - Gold winner 2023

Med opptil 50 km rekkevidde, kraftige bremser og premium byggekvalitet kommer du alltid fram med stil.

Varenr.: KQI3-PRO
Farge:
6 990,-

Ikke på nettlager
Gratis frakt til hentested eller forhandler
Lagerført vare med 1-3 dager leveringstid
Enkel betaling med faktura, kort, nedbetaling eller utsettelse

KQi3 Pro er NIU sitt nye pendlerverktøy. NIU er blant de største produsentene av elektriske scootere og motorsykler. Nå lanserer de en el sparkesykkel med lang rekkevidde og god kvalitet. Fokuset til NIU med denne er å være en av de beste i markedet på el sparkesykkel, hvor de ønsker å levere et kvalitetssterkt produkt til kundene. NIU ønsker at det skal være spennende å velge en mer miljøvennlig løsning, og derfor er KQi3 Pro perfekt. Det er en elektrisk sparkesykkel med svært gode funksjoner som står sterkt på ulike områder. Med en rekkevidde på 50 km og topphastigheten som er på 20 km/t er den perfekt til alle mulig reiser, og du kommer deg lett og trygt fra a til b. El sparkesykkelen har et mål om å gjøre reisen din komfortabel. Den har god fotplassering som sikrer balansen din, brede dekk som gir støtdemping og styrestangen er designet med en stigning på 75 grader som gir stor stabilitet. Med den raske akselerasjonen kommer man seg raskt og lett opp bakker og stigninger. Skivebremsene som er på sparkesykkelen gir sterkt bremsekraft i alle slags forhold, enten om det er vått eller tørt. Med de effektive bremsene vil man føle seg trygg og sikker når sykkelen er i bruk. KQI3 Pro har ikonisk halo-frontlykt og ringeklokke, noe som holder både deg og de rundt deg trygge ved at du blir sett og hørt. KQi3 Pro kommer i to ulike farger og har et unikt design. Den er lett å ta med seg hvor du måtte ønske. Den er lett å folde sammen, slik at man kan oppbevare den hjemme, på jobben, i bagasjerommet på bilen eller ta med seg på offentlig transport. NIU har en app som sammenkobler telefonen din med sparkesykkelen. Appen gir deg en god oversikt over kjørestatistikken din og gir deg mulighet til å tilpasse hastigheten. Er du redd for at el sparkesykkelen din skal bli stjålet? Det trenger du ikke være dersom du har den intelligente appen til NIU, den gir deg nemlig muligheten til å låse KQi3 Pro. KQi3 Pro er av solid kvalitet og er en god elektrisk sparkesykkel som kommer til å gjøre hverdagen din mye enklere.KQi3 Pro er ikke 100% vanntett og det anbefales ikke bruk i regnvær eller lagring utendørs. KQi3 Pro er IP54-sertifisert dvs støv- og vannbestandig, noe som vil si at den fint tåler bruk på våt vei. Ved behov for vask, tørkes sparkesykkelen pent av med en fuktig klut.

Annet
Toppfart
20 km/t
Bakbrems
Skivebrems
Forbrems
Skivebrems
Dekk
Slangeløs 241*64mm (45-50 PSI)
IP-sertifisering
IP54
Værbestandighet
Støv- og vannbestandig
Kjøremoduser
E-Save / Sport / Custom / Pedestrian
Forhold under rekkeviddetesting
75 kg førervekt, 25℃, 15 km/t i konstant hastighet, flatt terreng og fullt batteri. Faktorer som hastighet, førervekt, bakker, antall stopp/start, temperatur og regenerering vil påvirke den totale rekkevidden.
Cruisecontrol
Nei
Motor og batteri
Batterispenning
48v
Effekt
350w
Rekkevidde
50 km
Ladetid
6 time(r)
Har motorbrems
Ja
Batterikapasitet
486 Wt
Max. effekt
700 w
Mål og vekt
Bredde
170 mm
Lengde
1173 mm
Max. førervekt
100 kg
Vekt
20 kg
Styrebredde
542 mm
Høyde
1202 mm
Max. helling
20 grader
Max. helling testforhold
75 kg førervekt, konstant hastighet på 8 km/t i 25℃ og full batteri.
Arbeidstemperatur
-10–25 ℃
Oppbevaringstemperatur
0–40 ℃
Egnet terreng
Flat asfalt, trinn opptil 1 cm, mellomrom opptil 3 cm
Utstyr
Alarm
Ja
Sporing
Ja
Mobilapp
Ja
App plattformer
iOS og Android
Egenskaper
Sammenleggbar
Ja
  • App

   Med appen fra NIU (iPhone og Android) kan du enkelt låse sparkesykkelen og sjekke statistikk for kjøringen.

  • Bremselys

   Lyssterke bremselys – både foran og bak.

  • Frontlys

   Med sitt karakteristiske halo-design sørger KQi3 Pro sitt frontlys for å lyse opp veien.

  • Regenerering

   Ved bremsing sender KQi3 Pro energi tilbake til batteriet for effektiv regenerering. Det betyr at når du bremser ned lader du samtidig batteriet!

  • Dekk

   Brede 9,5" pneumatisk dekk sikrer deg super demping og et trygt og godt grep.

  • Ståplate

   Brede ståplate sørger for at du alltid finne en trygg og behagelig plassering av føttene på KQi3 Pro.

  • Styre

   Et styre med en bredde på hele 54 cm gir deg full kontroll og optimal komfort.

  Premiumfølelsen

  KQi3 Pro oser av byggekvalitet allerede fra du pakker den ut av esken. Det skal godt gjøres å finne en elsparkesykkel i samme prisklasse med mer premium-følelse enn KQi3 Pro!

  Opptil

  50 km rekkevidde

  Å eie en elsparkesykkel er ikke verdt mye om den ikke har rekkevidden du trenger for å komme deg fra A til B – og enda litt til. Heldigvis har KQi3 Pro opptil hele 50 km rekkevidde!*

  * Målt med 75 kg last, 25℃, 15 km/t i konstant hastighet og flatt terreng

  Klasseledende bremser

  Med kraftige skivebremser foran og bak stanser du som det skulle vært en lek! Kombinert med motorbrems via. regenerering (med tre ulike nivåer), er du forberedt på alt som kan komme i veien.

  100% lovlig

  Når du kjøper NIU KQi3 Pro kan du være helt trygg på at den er 100% lovlig. Den har en maks. hastighet på 20 km/t, er under 120 cm lang og 85 cm bred og veier under 70 kg inkl. batteri.
  Fra 1. januar 2023 vil det være påbudt med ansvarsforsikring for elsparkesykler. Elsparkesykler uten synlig chassisnummer på rammen vil ikke være mulig å forsikre og da heller ikke lovlig å bruke. Alle NIU KQi3Pro er merket med chassinummer og har fartsbegrensning på rammen. Dette betyr at produktet er 100% lovlig å bruke - og dermed trygt å kjøpe.

  Les mer om de tekniske kravene og generelle regler rundt elsparkesykler i Norge.

  Priser

  • New york product design awards - Gold winner 2023

  Galleri

  Artikler

  • Med elsparkesykkel i trafikken

   Det er mange positive sider ved å kjøre elsparkesykkel. Du bruker f. eks kort tid på transportetappene. Uten anstrengelse spinner elsparkesykkelen av gårde. Batteriet lades hurtig med strøm og gir ingen avgasser. Kostnadene er lave ved både forbruk og innkjøp enn f. eks av elscootere. Elsparkesykkelen tar liten lagringsplass og krever ingen parkeringsavgift. Man må imidlertid ikke glemme at det også er noen forpliktelser ved å eie og bruke elsparkesykkel. Følg reglene og få tips av rådene under og du vil oppleve mange positive opplevelser på elsparkesykkelen din.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!