445 Sportsman Max

445 Sportsman Max

445 Sportsman Max er en allsidig familiebåt egnet for transport, fiske og vannsportaktiviteter. Skrogkonstruksjonen gjør den stabil og lett å manøvrere. Båten har stuerom foran og under de midtre setene, og er utstyrt med aluminiumsdørk, badestige og automatisk lensepumpe. Godkjent for motor opp til 30 Hk og har klasse 3 godkjente låseøyne forut og akter.

Varenr.: 445-SPORTSMAN-MAX
Motor:
Veil. utsalgspris fra
165 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

445 Sportsman MAX er den perfekte familiebåten for deg som trenger båt til transport, fiske eller vannsport aktiviteter. Den er stabil og lettkjørt med sin unike skrogkonstruksjon. Lett å transportere og å håndtere. Ny mørkblå dekorstripe på båtsiden for 2021-sesongen. Passer til motorer opp til 30 Hk. 445 Sportsman MAX har stuerom foran og under de midtre setene. 445 Sportsman MAX er utstyrt med aluminiumsdørk, badestige og automatisk lensepumpe, slik at du ikke trenger å tømme båten selv. Sportsman 445 MAX har klasse 3 godkjente låseøyne forut og akter. Sportsman 445 har også en konsoll, elektrisk system og griperekke med pulpit. Et svært miljøvennlig båttvalg! 445 Sportsman MAX er produsert i Sverige med korrosjonsbestandig aluminium av høy kvalitet, tilsvarende behandling som brukes i flykonstruksjon. Godkjent av Det Norske Veritas. ID-merking med Securmark

Mål og vekt
Vekt
227 kg
Lengde
4510 mm
Bredde
1750 mm
Skrogtykkelse
2 mm
Høyde
1400 mm
Annet
Max. antall passasjerer
4 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Motor
Max. motoreffekt
30 hk

  Inkludert utstyr

  Innfelt GPS/ekkolodd, aluminiumsdekk, badestige og automatisk lensepumpe. 445 Max har elektrisk system, gripevennlig rekkverk med hai-finne, samt fire lagringsrom inkludert ett på fordekket.

  445 Sportsman Max

  En planende familiebåt, egnet for sjø- og innsjøfiske eller vannski. Lett å spore. For motorvalg opptil 30 hk. Oppbevaringsplasser i hekken, midttoft og fordekk. Utstyrt med konsoll - med plass til innfelt 7 tommers skjerm og innfelte kontroller - aluminiumsdørkplate, badestige og automatisk lensepumpe. 445 Max har elektrisk system, lett å gripevennlig rekkverk med haifinner, også stuveplass i fordekk. Laget av korrosjonsbestandig, høykvalitetsaluminium tilsvarende flyaluminium. Godkjent av Det Norske Veritas og tyverisikring merket med Securmark*.

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!