440 Fishing

440 Fishing

440 Fishing er en lett, men solid robåt med tradisjonell klinkbygd form, perfekt for hele familien. Egnet for innsjøer, fjorder, øyer og kystfarvann, med mulighet for mindre påhengsmotorer eller elektrisk motor. Med oppbevaringsplass i bakre og midtre seter, er den ideell for fisketurer og avslappende utflukter. Ny mørkblå dekorstripe for 2021-sesongen gir et friskt utseende. Med markedets laveste drivstofforbruk, er den også et miljøvennlig valg. Produsert i Sverige med korrosjonsbestandig aluminium av høy kvalitet, gir 440 Fishing pålitelighet og lang levetid. Standardutstyr inkluderer aluminiumsårer, badestige og klasse 3-godkjent låseøye foran og akter. Godkjent av Det Norske Veritas med ID-merking via Securmark.

Varenr.: 440-FISHING
Motor:
Veil. utsalgspris fra
40 756,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

440 Fishing er en lett, men stødig robåt med klinkbygd form som passer for hele familien. 440 Fishing egner seg godt i innsjøer, fjorder, øyer og kystnære farvann. Med plass for mindre påhengsmotorer eller elektrisk motor. Oppbevaringsplass i de bakre og midtre setene. Ny mørkblå dekorstripe på båtsiden for 2021-sesongen. 440 Fishing har markedets laveste drivstofforbruk med 0,11 liter / nautiske mil med en person på syv knop. Et svært miljøvennlig båttvalg! 440 Fishing er produsert i Sverige med korrosjonsbestandig aluminium av høy kvalitet, tilsvarende behandling som brukes i flykonstruksjon. 440 Fishing leveres standard med aluminiumsårer og badestige og klasse 3 godkjent låseøye foran og akter. Godkjent av Det Norske Veritas. ID-merking med Securmark.

Mål og vekt
Vekt
94 kg
Lengde
4310 mm
Bredde
1640 mm
Skrogtykkelse
1.7 mm
Høyde
60 mm
Annet
Max. antall passasjerer
4 stk.
CE-klassifisering
D
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy for beskyttet farvann. Vindstyrke tom 7,9 m/s dvs laber bris. Bølgehøyde tom 0,3 meter.
Motor
Max. motoreffekt
5 hk

  Inkludert utstyr

  Aluminiumsårer, oppbevaringsrom i akter og midttoft, redningsstige

  Ekstrautstyr

  Dørktralle og haifinne

  440 Fishing - lettrodd og vedlikeholdsfri småbat

  440 Fishing regnes som en klassiker som nedstammer fra tresnekka, men produseres i aluminium. Den er en enkel, vedlikeholdsfri og en sterk oppfølger til den tradisjonelle snekka. Aluminium gjør båten lett og motoren blir gjerrig på drivstoff. Skrogformen gir disse båtene stor manøvreringsevne, de er rett og slett «lettrodde» – og stabile. Sjødyktig! Med en Fishing får du en båt som er enkel å eie. Den lave egenvekten gjør at du faktisk kan laste den helt selv på taket av bilen. Godkjent for opptil 4 personer og beskyttet farvann, er denne båten et godt valg for den bevisste forbrukeren som ønsker en båt for langdistansebruk. For fisketuren, en utflukt i skjærgården eller rett og slett som din naturlige utvalg ved brygga ved siden av sommerhuset. Eller din faste bolig. Og på snakk om klassikere, det er en av Sveriges mest solgte båter.

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!