445 Sportsman Catch

445 Sportsman Catch

Sportsman 445 Catch er en ideell familiebåt egnet for transport, fiske og vannsport. Miljøvennlig aluminiumsbåt med styrekonsoll, fiskestangboks, store oppbevaringsrom, badestige og automatisk lensepumpe. Erfarne sportsfiskere har vært med å designe den med detaljer som fiskelokkholdere og en ”målestokk” for å måle fisken. Båtmotor opp til 30 hk eller eldrift.

Varenr.: 445-SPORTSMAN-CATCH
Motor:
Veil. utsalgspris fra
184 800,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Sportsman 445 Catch er en perfekt familiebåt for deg som trenger båt til transport, fiske eller vannsport aktiviteter. Passer til motorer opp til 30 hk. 445 Catch er utstyrt med styrekonsoll, fiskestangboks (fungerer også som et springbrett), store oppbevaringsrom (for eksempel batterier, fiskeutstyr, drivstoff), stige, automatisk lensepumpe, flere stikkontakter, griperekke med pulpit og elektriske systemer. Vi fikk hjelp av erfarne sportsfiskere når vi produserte 445 Catch. Den er også klargjort for fjernstyrt elektrisk motor i baugen. Dagens elektriske motorer, styrer du med en fjernkontroll på håndleddet. Spesielt motorfestet i hekken er nyutviklet. Prikken over i’en er små detaljer som fiskelokkholdere og “målestokk“ for å måle fisken. Ny mørkblå dekorstripe på båtsiden for 2021-sesongen. Et svært miljøvennlig båttvalg! Sportsman 445 er produsert i Sverige med korrosjonsbestandig aluminium av høy kvalitet, tilsvarende behandling som brukes i flykonstruksjon. Godkjent av Det Norske Veritas . ID -merking med Securmark. -Brakett for ekstra el-motor akter. -Pute til førerbenk. -Ekstra slukholdere.

Mål og vekt
Vekt
252 kg
Lengde
4510 mm
Bredde
1750 mm
Skrogtykkelse
2.0 mm
Nyttelast
465
Høyde
1400 mm
Annet
Max. antall passasjerer
3 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Motor
Max. motoreffekt
30 hk

  Inkludert utstyr

  Fullt utstyrt og klargjort med blant annet prekestol, innebygget GPS/ekkolodd, fiskestangkasse, badestige, automatisk lensepumpe, flere eluttak, gripevennlig reling, mange stuverom og en godt dimensjonert fiskeplattform i baugen og gode arealer i hekken.

  Ekstrautstyr

  Sammenleggbare fiskestoler og matte

  445 Cath med storfiskerne Evelina og Ella

  En planende båtmodell, egnetfor bruk i hav eller innsjøer og som en ren sportsfiskebåt for f eks gjedde. Styrekonsoll med plass til å felle inn 7-tommers skjerm og kontroller. Båten har en godt dimensjonert fiskeplattform i baugen og gode arealer i hekken. Kan utstyres med to sammenleggbare fiskestoler og matte (tilbehør). Setebraketter er standard. 445 Catch er utstyrt med fiskestangkasse (fungerer også som et trinn), store oppbevaringsrom (for f.eks. batterier, fiskeutstyr, drivstoff), dørkplate i for- og akterut, badestige, automatisk lensepumpe, flere stikkontakter, grepsvennlig rekkverk med haifinner og elektrisk anlegg. Forberedt for fjernstyrt elmotor i baugen som du styrer med en fjernkontroll på håndleddet. Et spesielt elektrisk motorfeste i hekken er utviklet. Detaljer som fiskesnøreholder og fast ”målepinne” for måling av fisken. Laget i høykvalitets korrosjonsbestandig aluminium. For motorvalg opptil 30 hk. Godkjent av Det Norske Veritas og tyverisikringsmerket med Securmark*.

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!