HR602CC

HR602CC

En lettdreven skjærgårdsjeep med god plass til fritidsaktiviteter i baugen! Båten fungerer like godt til fiske som til å slepe en båt når du driver med vannsport. HR602CC er godt utstyrt med standardutstyr.

Varenr.: HR602CC
Motor:
Veil. utsalgspris fra
440 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

HR602CC er basert på skroget til 602BR som ble lansert i 2016. Båten har en komfortabel konsoll med 2 gode stoler som er plassert langt frem i båten. Dette gir enorm plass til forskjellige aktiviteter bak i båten. Den er selvsagt selvlensende og har høyt fribord noe som bidrar til god trygghet. Dette er en lettdrevet og økonomisk båt som passer flott med 100-140 hk motor størrelse. Den har også 3 oppfellbare bord. 2 bak og ett fremme i båten. Båten leveres standard med komplett putesett, stol- trekk, vannski bøyle, bluetooth høyttalere, 170 ltr bensintank og grått laminatgulv. En båt som virkelig gir mye for pengene!

HR boats AS’s båtmodeller er alle produsert i Sverige. HR Boat’s slagord er: ”Vi gjør fritiden din på sjøen mye mer behagelig!” Og ved kjøp av en av HR Boat’s 13 ulike båtmodeller, fra den lille robåten som er lett å vedlikeholde til en hurtiggående og komfortabel daycruiser, kan du selv utforske utsagnet nærmere. Produksjonsanlegget i Laxå foregår utvikling, produksjon og distribusjon til forhandlere i Norge, Sverige og Danmark.

Mål og vekt
Vekt
750 kg
Lengde
6020 mm
Bredde
230 mm
Annet
Max. antall passasjerer
7 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Drivstofftank
170 l
Motor
Max. motoreffekt
150 hk

  Inkludert utstyr

  Garmin 72CV og GT 20 svinger, Lensepumpe, fast 170 ltr drivstofftank, komplett putesett, vannskibøyle, stereo, bluetooth høyttaler, hydraulisk styring, EVA dørk, Konsoll/setetrekk og gassdempede stoler.

  Ekstrautstyr

  Akterkalesje, transportkalesje, laminatdørk, softfloor.

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!