HR602BR

HR602BR

HR602 er en drømmebåt for utflukter. Den går mykt og behagelig i sjøen , har mye lagringsplass og flere gode sittestoler.

Varenr.: HR602BR
Motor:
Veil. utsalgspris fra
473 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

HR 602 BR er en kompakt BowRider. Skroget er helt nytt og er designet av John Lindblom. Båten har en kraftigere V-formet skrog på 21 grader, som er mer enn andre HR båter har. Dette er gjort for å få en ekstra myk og behagelig gange i vannet. Båten er utstyrt med rikelig med lagringsplass og mange fine sitteplasser. En spesiallaget glassrute er tilpasset slik at man kan åpne vinduet og dør mellom pulpetdelene. Bordene på båtens sider kan enkelt felles opp og gi familien avlastning og plass til mat og drikke. Havnepressening fra ruten og bak til motorbrønnen er inkludert i prisen. Båten egner seg best for motorstørrelse 115-150 Hk.

HR boats AS’s båtmodeller er alle produsert i Sverige. HR Boat’s slagord er: ”Vi gjør fritiden din på sjøen mye mer behagelig!” Og ved kjøp av en av HR Boat’s 13 ulike båtmodeller, fra den lille robåten som er lett å vedlikeholde til en hurtiggående og komfortabel daycruiser, kan du selv utforske utsagnet nærmere. Produksjonsanlegget i Laxå foregår utvikling, produksjon og distribusjon til forhandlere i Norge, Sverige og Danmark.

Mål og vekt
Vekt
750 kg
Lengde
6020 mm
Bredde
2300 mm
Annet
Max. antall passasjerer
7 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Drivstofftank
170 l
Motor
Max. motoreffekt
150 hk

  Inkludert utstyr

  Inkl Garmin 72CV og GT 20 svinger, lensepumpe, komplett putesett, havnepressenning, 170 ltr tank, EVA dørk, badestige, vannskibøyle, stereo, bluetooth høyttaler, hydraulisk styring, gassdempede stoler.

  Ekstrautstyr

  Laminatdørk, softfloor, solsengputer, akterkalesje, GPS

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!