HR532CC

HR532CC

HR 532CC er en allroundbåt som gir deg muligheten for utflukter, vannsport og fiske. Båt har tøffe linjer og har stabil gange i sjøen. HR 532CC egner seg bra for barnefamilier.

Varenr.: HR532CC
Motor:
Veil. utsalgspris fra
348 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

HR 532CC er båten for deg som liker å være aktiv på sjøen. HR 532CC er en allroundbåt som gir deg muligheten for utflukter, vannsport og fiske. Vår største båt i serien har en rommelig, åpen konstruksjon som gir god bevegelsesfrihet til f.eks trollingfiske. Høye fribord gir ekstra sikkerhet spesielt for barnefamilier. HR 532CC har en lettstelt teaklaminatdørk og bekvemme stoler som kan vendes bakover mot det sammenleggbare bordet når det er tid for å spise eller når man vil sjekke kompisen som kjører vannski. Styrekonsollen er romslig og gir vindbeskyttelse og plass til ekstra tilbehør som ekkolodd og kompass. HR 532CC har mange låsbart stuverom som er perfekte for badeklær og andre ting. Båten er selvlensende og har eget utformede plasser for dyprigger.

HR boats AS’s båtmodeller er alle produsert i Sverige. HR Boat’s slagord er: ”Vi gjør fritiden din på sjøen mye mer behagelig!” Og ved kjøp av en av HR Boat’s 13 ulike båtmodeller, fra den lille robåten som er lett å vedlikeholde til en hurtiggående og komfortabel daycruiser, kan du selv utforske utsagnet nærmere. Produksjonsanlegget i Laxå foregår utvikling, produksjon og distribusjon til forhandlere i Norge, Sverige og Danmark.

Mål og vekt
Vekt
530 kg
Lengde
5380 mm
Bredde
2180 mm
Annet
Max. antall passasjerer
6 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Motor
Max. motoreffekt
115 hk

  Inkludert utstyr

  Garmin 72CV og GT 20 svinger, EVA teak laminatdørk, komplett putesett, hydraulisk styring, fenderholdere, lensepumpe, to ankerbokser, badestige, styrekonsolltrekk, vannskibøyle.

  Ekstrautstyr

  Akterkalesje, transportkalesje, Softfloor, fast tank, solsengpute.

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!