HR392

HR392

Populære HR 392 er fantastisk lettrodd, selv når fullastet. Til tross for sin lave vekt, er den svært retning- og sidestabil. Båten er robust og pålitelig og ideell for fritidsfiskeren og jegeren som trenger et romslig transportmiddel. Selv med en liten motor, er den rask, og den nye modellen er ekstremt stødig.

Varenr.: HR392
Motor:
Veil. utsalgspris fra
35 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

HR 392 har fått sin store popularitet fordi den er så fantastisk lettrodd, selv med full last. Til tross for den lave vekten er den svært retningsstabil og har god sidestabilitet. HR 392 er en robust og røff båt som passer utmerket til fritidsfiskeren og jegeren som trenger et romslig og pålitelig transportmiddel. Rask selv med en liten motor. Den nye modellen er ekstremt stødig.

HR boats AS’s båtmodeller er alle produsert i Sverige. HR Boat’s slagord er: ”Vi gjør fritiden din på sjøen mye mer behagelig!” Og ved kjøp av en av HR Boat’s 13 ulike båtmodeller, fra den lille robåten som er lett å vedlikeholde til en hurtiggående og komfortabel daycruiser, kan du selv utforske utsagnet nærmere. Produksjonsanlegget i Laxå foregår utvikling, produksjon og distribusjon til forhandlere i Norge, Sverige og Danmark.

Mål og vekt
Vekt
95 kg
Lengde
3920 mm
Bredde
1530 mm
Annet
Max. antall passasjerer
4 stk.
CE-klassifisering
D
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy for beskyttet farvann. Vindstyrke tom 7,9 m/s dvs laber bris. Bølgehøyde tom 0,3 meter.
Motor
Max. motoreffekt
10 hk

    Inkludert utstyr

    8 fots årer

    Galleri

    Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!