HS590

HS590

Ta med deg en venn, en hund eller et familiemedlem i arbeid eller på tur. I en HS550 UTV sitter begge trygt foran i kjøretøyet med sikkerhetsbelter. HS550 UTV er godt utstyrt og har bl a et tippbart plan. Til en HS550 UTV kan du enkelt feste redskap eller snøplog. Vi kaller den "A rbeidshesten"!

Varenr.: HS590
Farge:
Nå fra 125 900,-
Før 132 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

En virkelig arbeidshest med et stort plan som også kan tippes! Solide sidedører beskytter mot vær og vind. Den har 2500 lbs vinsj, servostyring, 12” lettmetallfelger, tilhengerfeste og sikkerhetsbelter. Maskinen er stabil og lett å kjøre. Den går mykt og fint både på og utenfor veien. UTV - Utility Terrain Vehicle - er en videreutvikling av ATV. Mange som har en UTV setter pris på å kunne ta med seg familie og venner når de er ute og farter. Først og fremst er det fortsatt en god og pålitelig arbeidskollega! Arbeidet går raskt og enkelt når man f.eks. skal ut i skogen eller bringe fôr til dyrene. Uansett hvilken modell du velger, får du mye maskin og utstyr for pengene. Både rattet og de komfortable setene kan justeres ut i fra førerens lengde for å gi den beste komfort. Alle maskinene har CVT automatgir. Alle UTV-modellene er traktorregistrerte og har 3 års garanti. Tilbehør som vinsj, slepekrok, snøplog og tilhenger gjør at du få ekstra mye ut av maskinen i det daglige arbeidet. HS5590 UTV T3B = 60 km/t -2 personer - føres av personer med bilsertifikat.Pass på å kjøpe den nå mens den er på Kampanje!

Motor
Tankvolum
28 liter
Slagvolum
546 ccm
Effekt
29
Drivverk
2-hjulsdrift/4-hjulsstrekk
Sylindere
1
Drivstoff
Bensin
Girbokstype
CVT
Kjøling
Vannkjøling
Antall gir forover
2
Antall gir bakover
1
Starter
EL-start, Elektrisk
Girsystem
Automat
Mål og vekt
Bakkeklaring
310 mm
Bredde
1585 mm
Lengde
3010 mm
Høyde
2020 mm
Akselavstand
1950 mm
Dimensjoner fordekk
27 x 9-14
Dimensjoner bakdekk
27 x 11-14
Annet
Førerkortklasser
B
Fjæring foran
Dobbel A-arm
Fjæring bak
Dobbel A-arm
Felgmateriale
Aluminium
Bakdekk
26 x 11,14" tommers felg
Fordekk
26 x 9,14" tommers felg
Bakbrems
4-hjuls Hydraulisk bremseskive
Forbrems
4-hjuls Hydraulisk bremseskive
Støtdempere
Hydraulisk med nitrogen assistert
Servostyring
Ja
Forlys
LED
Baklys
LED
Diff. sperre
Foran
Garanti
3 år

  Inkludert utstyr

  2.500 lbs vinsj, tak, 2-delt vindskjerm, bremselys, frontlys: High/Low beams, blinklys og tut, dører.

  Galleri

  Artikler

  • Hisun UTV klar for tunge tak

   Hisun HS 490 og HS 590 UTV sier ikke nei takk til de store jobbene. De smarte og økomisk gunstige firehjulingene brukes både på arbeidsplassen, i vedskogen og andre steder der det er behov for et allsidig kjøretøy for å løse oppgavene.

  • Hvilket terrengkjøretøy skal jeg velge – ATV, UTV eller XTV?

   Trenger du et kjøretøy som kommer seg fram i ulendt terreng og med plass til å frakte utstyr er det ATV, UTV eller XTV du trenger. Mengde av nyttelast øker også proposjonalt i samme rekkefølge. Med en ATV får du med deg mye, med en UTV får du med deg mer - og velger du en XTV får du med deg aller mest. Terrengkjøretøy har en solid konstruksjon og et praktisk design. For driver du med jakt, fiske, jordbruk, er hytteeier, elsker friluftsliv eller driver konkurransekjøring i løype - har du alltid bruk for en arbeidskamerat. En hjelpende “hånd” som gjør arbeidsoppgavene enklere.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!