HS550

HS550

Denne ATV'en har en imponerende utstyrspakke inkludert, slik som 12” lettmetallfelger, vinsj, hengerkontakt, kufanger foran og bak samt servostyring, sidespeil, CVT automatgir, 4 x 4 høy og lav-serie, uavhengige fjæringer og differensialsperre. Modellen kan kjøres lovlig på vei.

Varenr.: HS550
Førerkorttype:
Farge:
Nå fra 69 900,-
Før 84 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

HS550 ATV er enkel å kjøre og har god ytelse som passer til bruk på gården eller for pendling til og fra jobb. HS550 har CVT automatgir, 4 x 4 høy og lav-serie, servostyring, uavhengige fjæringer og differensialsperre. Den er utstyrt med 12” lettmetallfelger, vinsj, hengerkontakt, kufanger foran og bak samt sidespeil. Tilsammen betyr dette fantastisk fremkommelighet! HS550 er traktorregistrert og kan derfor kjøres på vei. Arbeidsoppgavene blir enklere når man får hjelp av en Hisun ATV til å utføre jobben! Med tilhenger og/eller plog får du ytterligere bruksmuligheter. Den leveres med ryggstøtte for passasjer, 3 års garanti for både privat og næring. HS550 T3B = 60 km/t -2 personer - føres av personer med bilsertifikat HS550 T3A = 40 km/t for 2 personer. Kan kjøres av 16-åringer med traktorsertifikat.Pass på å kjøpe den nå mens den er på Kampanje!

Motor
Effekt
27 hk
Tankvolum
16 liter
Slagvolum
546 ccm
Fremdrift
Bensin
Girboks
CVT
Boring x slag
91 x 84 mm
Mål og vekt
Bakkeklaring
280 mm
Bredde
1265 mm
Lengde
2335 mm
Høyde
1370 mm
Akselavstand
1450 mm
Chassis
Fjæring foran
Dobbel A-arm
Fjæring bak
Dobbel A-arm
Annet
Forbrems
Hydraulisk skivebrems
Bakbrems
Hydraulisk skivebrems
Kjøling
Vannkjøling
Dimensjoner bakdekk
26 x 10-12
Dimensjoner fordekk
26 x 9-12
Felgmateriale
Aluminium
Garanti
3 år
Elektronikk
Display
Analogt
Egenskaper
Servostyring
Ja

  Inkludert utstyr

  Baklys, blinklys, servostyring, aluminiumsfelger, 2500 lbs vinsj, justerbare coilover dempere, kufanger bak, handguards, tilhengerfeste med kontakt.

  Galleri

  Artikler

  • Suksessen Hisun HS 550 får oppgraderinger

   Storselgeren Hisun HS 550 er oppgradert og nå kan du velge mellom flere farger på 2022-modellen.

  • Hvilket terrengkjøretøy skal jeg velge – ATV, UTV eller XTV?

   Trenger du et kjøretøy som kommer seg fram i ulendt terreng og med plass til å frakte utstyr er det ATV, UTV eller XTV du trenger. Mengde av nyttelast øker også proposjonalt i samme rekkefølge. Med en ATV får du med deg mye, med en UTV får du med deg mer - og velger du en XTV får du med deg aller mest. Terrengkjøretøy har en solid konstruksjon og et praktisk design. For driver du med jakt, fiske, jordbruk, er hytteeier, elsker friluftsliv eller driver konkurransekjøring i løype - har du alltid bruk for en arbeidskamerat. En hjelpende “hånd” som gjør arbeidsoppgavene enklere.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!