Flyer 9 SunDeck

Beneteau

Flyer 9 SunDeck

Varenr.: model-1
Motor:

Plassen om bord på Flyer 9 SunDeck er smart optimalisert og forbedret fra forrige generasjons komfortnivå. Med bane-brytende instrumenter og ekstra komfort blir gleden enda større ved kjøring av båten og fokuset blir å ha det hyggelig sammen og nye det gode selskap.

Eksteriør design Flyer 9 SunDeck har et optimalisert dekksareal med sporty design og er en innbydende daycruiser med flotte finisher. Den brede porten fremme, Smart Walk lånt fra Flyer 10, tilbyr Flyer 9 utmerket tilgjengelighet til det romslige fordekket og inkludert stor sikkerhet.

En fiskestasjon er tilgjengelig som ekstrautstyr, samt stangholdere til fribordene.

Interiørdesign Mens Flyer 9 SunDeck har plass i cockpiten, har den også en komfortabel kabin, som er spesielt stor og har store dobbeltsenger. Badet viser seg overraskende stort med separat dusj.

Følelsen av å komme hjem Terrasse med utsikt - Den åpne sideplattformen på babord side er en av de viktigste nye funksjonene til Flyer 9. her får du havutsikt og enkel tilgang for å bade.

Å lage mat om bord En komplett utvendig bysse godt integrert og beskyttet av den brede frontruten gjør det mulig å lage mat om bord.

Mål og vekt
Vekt
3350 kg
Bredde
2970 mm
Annet
Max. antall passasjerer
10 stk.
Drivstofftank
400 l
Vanntank
100
Motor
Max. motoreffekt
500 hk
Størrelse og vekt
Lengde
9100 mm

Galleri