Flyer 9 SunDeck

Flyer 9 SunDeck

 • European Power Boat of the Year 2021

Optimalisert dekksareal med sporty design

Varenr.: FLYER-9-SUNDECK
Motor:
Veil. utsalgspris fra
1 767 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Plassen om bord på Flyer 9 SunDeck er smart optimalisert og forbedret fra forrige generasjons komfortnivå. Med bane-brytende instrumenter og ekstra komfort blir gleden enda større ved kjøring av båten og fokuset blir å ha det hyggelig sammen og nye det gode selskap. Eksteriør design Flyer 9 SunDeck har et optimalisert dekksareal med sporty design og er en innbydende daycruiser med flotte finisher. Den brede porten fremme, Smart Walk lånt fra Flyer 10, tilbyr Flyer 9 utmerket tilgjengelighet til det romslige fordekket og inkludert stor sikkerhet. En fiskestasjon er tilgjengelig som ekstrautstyr, samt stangholdere til fribordene. Interiørdesign Mens Flyer 9 SunDeck har plass i cockpiten, har den også en komfortabel kabin, som er spesielt stor og har store dobbeltsenger. Badet viser seg overraskende stort med separat dusj. Følelsen av å komme hjem Terrasse med utsikt - Den åpne sideplattformen på babord side er en av de viktigste nye funksjonene til Flyer 9. her får du havutsikt og enkel tilgang for å bade. Å lage mat om bord En komplett utvendig bysse godt integrert og beskyttet av den brede frontruten gjør det mulig å lage mat om bord.

Mål og vekt
Vekt
3350 kg
Lengde
9100 mm
Bredde
2970 mm
Annet
Max. antall passasjerer
10 stk.
Drivstofftank
400 l
Vanntank
100 l
Motor
Max. motoreffekt
500 hk

  Inkludert utstyr

  Norsk utstyrspakke/Comfort ”trim level” med følgende utstyr: Elegance versjon for puter, El-vinsj i baug, Badeplattformer med trapp, Vask med trykkvann inne i kabinen, 25 ltr varmtvannsbereder, Landstrøm med lader 25A, Gasskokeapparat i cockpit, 65 ltr kjøleskap i kabinen, Komplett dusj og utstyr i toalettrom, Pre-wiring for ekstra batteri, Foldesete mot førerbenk i cockpit inkl pute, Trekk til solseng på dekk, konsoll og førerbenk, T-Top med glassfiber tak, Front kalesje til T-tak grafitt farget, Baugpropell, Led stemningslys i cockpit, Teppe i kabinen, Elektriske trim-plan, Pre-rigging for 2 stk Suzuki motorer med el. gir/gass (SPC), Cockpit og plattform dørker i ekte tre (kebony).

  Ekstrautstyr

  Ekstra kjøleskap i cockpit, Dieselvarmer (monteres i Norge), Ankervinsj akter (monteres i Norge.)

  Flyer 9 SunDeck - Optimalisert dekksareal med sporty design

  Flyer 9 SunDeck har god plass i cockpiten. Den har også en komfortabel kabin, som er spesielt stor og har store dobbeltsenger. Badet viser seg overraskende stort med separat dusj. Følelsen av å komme hjem Terrasse med utsikt - Den åpne sideplattformen på babord side er en av de viktigste nye funksjonene til Flyer 9. her får du havutsikt og enkel tilgang for å bade. Å lage mat om bord En komplett utvendig bysse godt integrert og beskyttet av den brede frontruten gjør det mulig å lage mat om bord.Ta en titt og bli inspirert til å prøve den!

  Priser

  • European Power Boat of the Year 2021

  Galleri