Flyer 8 SunDeck

Flyer 8 SunDeck

Flyer 8 Sundeck overgår den vanlige dagcruisertandarden ved å kombinere komfort, sjenerøs plass og opplevelser. Flyer 8 SunDeck har en svært optimaliserte design, noe som gjør den til den ideelle båten for en helgetur.

Varenr.: FLYER-8-SUNDECK
Motor:
Veil. utsalgspris fra
1 105 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Flyer 8 SunDeck overgår den vanlige dagcruisertandarden ved å kombinere komfort, sjenerøs plass og opplevelser. Flyer 8 SunDeck har en svært optimaliserte design, noe som gjør den til den ideelle båten for en helgetur. Kabinen har en anstendig størrelse. Den ligger under hele det store solsengområde ideelt for avslapning i solen. Utvendig design Flyer 8 SunDeck har estetikken til en moderne klassiker, med stramme, men lekre linjer, komplett med svarte stoler. Flyer 8 SunDeck er utviklet med siste generasjon utenbordsskrog, Flyer 8 SunDeck er utstyrt med Air Step 2, som løfter båten seg raskt opp i plan og gir passasjerene en enestående cruisekomfort. Det bakre benkesetet er enkelt å folde tilbake, noe som gir optimal cockpitplass. Det er også mange ergonomiske oppbevaringsplasser spredt over hele båten. Interiørdesign Flyer 8 SunDeck er forbløffende komfortabel inni. For en båt av denne størrelsen. har dobbeltsengkabinen en utrolig takhøyde Båten har også et eget hode? og en liten kjøkkenbysse. Natt- og Dagbåt Flyer 8 SunDeck er sertifisert for å romme 10 personer. Kvaliteten på Flyer 8 SunDeck tilpasninger og finish imponerer. Båten er åpen for et bredt utvalg av programmer, noe som enkelt fører til noen ekstra dager til sjøs for å nyte havets gleder. Transportabel Flyer 8 SUNdeck er liten nok og lett nok til å transporteres på vei. Sirkulering ombord Babord og styrbordsgangveier gjør det enkelt å bevege seg rundt hele solområdet. Å gå fra den ene siden av kjørestasjonen til den andre er føles flytende enkelt og trygt. Ytelse Flyer 8 SunDecks motorer er ergonomiske, drivstoffeffektive og gir god ytelse. Enkel adgang til hekken er et gode kombinert med en større badeplattform. Med en 350 Hk Suzuki-motor kan Flyer 8 SunDeck enkelt nå en toppfart på 43 knop.

Mål og vekt
Vekt
2314 kg
Lengde
8170 mm
Bredde
2500 mm
Annet
Max. antall passasjerer
10 stk.
Drivstofftank
340 l
Vanntank
80 l
Motor
Max. motoreffekt
350 hk

  Inkludert utstyr

  Norsk utstyrspakke/Comfort ”trim level” med følgende utstyr: Elegance versjon for puter, badeplattformer med stige, cockpit-bord, Kompass,2 x Foldebenker med puter på sidene i cockpit, Konsolltrekk, Trekk over fører og passasjerstoler, Baugpropell, Ledstemningslys i cockpit, 42 ltr kjøleskap i kabinen, Polstret madrass i kabinen,Sjøvannstoalett med septikktank, Elektriske trimplan, Dørker i cockpit og på plattformer i ekte tre, Rigging for Suzuki motor med elektronisk gir/gass (SPC).

  Ekstrautstyr

  Landstrøm med lader 25 A, Dieselvarmer (Monteres i Norge), T-Top (Grafitt farget kalesjetak), Ankervinsj akter (Monteres i Norge.)

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!