Flyer 10

Flyer 10

 • European Power Boat of the Year 2020

Flyer 10 er størst og flaggskipet i Flyer-serien! Flyer 10 er stilig og sporty og tilbyr mye spenning og har store oppholdsrom. Her er enda mer komfort som alle kan glede seg over!

Varenr.: FLYER-10
Motor:
Veil. utsalgspris fra
2 885 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Flyer 10 kombinerer de beste egenskapene fra hele Flyer-serien og plasserer seg i skjæringspunktet mellom en dagsturbåt og en express-cruiser. Flyer 10 har stramme linjer i skroget og en bred frontrute med sideruter som gir den et appelerende utseende. Flyer 10 er like behagelig å se på som den er å bo ombord i. Kjørestasjonen gir god sitteplass for fire personer i kjøreretningen, to støtteseter ved siden av konsollen og et dobbeltsete på babord side. Cockpiten har mange sitteplasser. I tillegg kan akterbenken foldes tilbake for å danne et stort solområde med utsikt over badeplattformen. En stiv T-topp eller bimini kan installeres for å beskytte dette området.

Interiørdesign

Flyer 10 kombinerer de beste egenskapene fra hele Flyer-serien og plasserer seg i skjæringspunktet mellom en dagsturbåt og en express-cruiser. Flyer 10 har to dobbeltkøyer, fordelt på en salonglugar og en midtkabin. Her kan du enkelt tilbringe noen netter om bord. Båten er virkelig komfortabel og har et skikkelig dusjrom, med et separat dusjhode. Ved foten av trappa har du stor lagringsplass. To lange skrogvinduer gir behagelig i lys til interiøret.

Romslig for mange

Flyer 10 gir opptil 11 passasjerer med utstyr både ute- og inneplass slik at dere kan tilbringe noen ekstra netter på sjøen.

Fart og spenning

Drevet av 2 x 300 (eller 350) Hk Suzuki motorer, er Flyer 10 utstyrt med Airstep® 2-teknologi. Motorytelsen gjør båtturen morsom og på bare få sekunder når den mer enn 40 knop.

Solseng

Med ”smart walkaround”-konseptet, kombinerer Flyer 10 enkel bevegelse om bord med sikkerhet, og med en asymmetrisk gangvei med én port, gir det både større dekksplass, med et stort solområde for tre personer og større kabinplass. Fordekket har en enorm treplassers solsengpute.

Dekkskjøkken

Byssa bak kjørestasjonen er fullt utstyrt, slik at du kan lage gode måltider mens du nyter livet ombord. Her har du er et kjøleskap, vask, tvillingbrenner, ovn, oppbevaring og til og med en liten benkeplate.

En tilkoblet båt

Mobilapplikasjonen, Seanapps, og dens innebygde enhet lar deg se statusen til båtens ulike systemer (batterilading, drivstoff- eller vanntanknivåer, vedlikeholdsplanlegging) via smarttelefonen din, samt planlegge ruten eller gjennomgå kjørestatusen ved hjelp av din mobiltelefon.

Flyer-serien åpner for en verden av uforskammet nytelse. Legg ut på en dagstur når du føler for det, gjør drømmene dine om raske utflukter i store åpne dekksområder til virkelighet, del kvalitetstid med familien eller venner, bytt bort jobb og stress til å slappe av i solen. I et nøtteskall betyr Flyer= frihet.

Mål og vekt
Vekt
5243 kg
Lengde
9950 mm
Bredde
3350 mm
Annet
Max. antall passasjerer
0 stk.
Drivstofftank
800 l
Vanntank
160 l
Motor
Max. motoreffekt
700 hk

  Seanapps

  Klargjort for bruk med Seanapps

  Priser

  • European Power Boat of the Year 2020

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!