Inkas 525

Inkas 525

Opplev friheten med kanopadling! Med en Inka-kano beveger du deg enkelt og miljøvennlig, langt bort fra stresset i hverdagen. Med sin lave vekt og smidige skrogform kan du manøvrere den selv i trange passasjer. Inkas er verdsatt siden 1981 for sin ekstreme holdbarhet, ideell både for privat bruk og utleie. Inkas-kanoer kommer i 3 lengder og gir plass til 2 til 3 personer, med lav vekt for enkel håndtering. Inkas 525 er den eneste kanoen godkjent for tre personer, perfekt for familieeventyr og utforskning. Usenkbar og med 3 års garanti, støttet av Det Norske Veritas, tilbyr Inkas et bredt utvalg av tilbehør som padleårer, redningsvester, kano-vogner og motorfeste. Med elektrisk motor kan Inkas 525 nå hastigheter opp til 4 knop med en person om bord.

Varenr.: LIN525I-24
Veil. utsalgspris fra
20 947,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

For et friere liv! Vi anbefaler at du prøver kanopadling. Kanopadling leder deg langt vekk fra din stressende hverdag og fører deg nærmere deg selv. Og også nær de du deler opplevelsen med. Med en Inka forflytter du deg uten anstrengelse. Og du kan gjøre det i miljøer som du ellers ikke når. Bygget i et materiale i evig sykulus, er en Inka-kano det mest fornuftige valget du kan ta når du beveger deg i de mest følsomme omgivelsene. Den lave egenvekten i kombinasjon med skrogformen gjør at du enkelt kan manøvrere kanoen selv i smale passasjer. Siden lanseringen i 1981 har Inkas blitt verdsatt for sin ekstreme holdbarhet. En Inka tåler mye og er derfor en favoritt også blant utleiere. Inkaene er sjødyktige og - usynkbare. Inkaer er kanoer som setter deg - og miljøet - først. Inka kanoer fås i 3 lengder 465 cm, 495 cm og 525 cm med en bredde på opptil 90 cm og plass til 2 til 3 personer. Alle med lav vekt - 28 til 38 kg - noe som betyr at du enkelt kan håndtere Inka. Inkas 525 - er den eneste kanoen som er godkjent for tre personer. Fra stabil familiekano til eventyrs kano kan Inkas 525 brukes i havet og i stryk. Egner seg som en ukeslang utleiekano med god plass til pakking. Usenkbar. 3 års garanti. Godkjent av Det Norske Veritas. Padleårer, redningsvest, kano-vogn, motorfeste osv som tilbehør. Med elektrisk motor gjør Inkas 525 opp til 4 knop med en person i kanoen.

Mål og vekt
Vekt
38 kg
Lengde
5250 mm
Bredde
900 mm
Skrogtykkelse
1.25 mm
Nyttelast
400
Høyde
350 mm
Annet
Max. antall passasjerer
3 stk.

    Utforsk naturen fra en kano!

    Bli med inn i "Inka-riket" der du kan utforske elver og vann. Fra en solid kano kommer du tettere på naturen. Kjenn på følelsen av villmark og uberørt natur. Du er fri til å skaffe egen mat ved å fiske eller plukke sopp eller bær. Linder-kvaliteten setter deg i den gode stemningen. Slik at du kan leve i pakt med naturen og nyte en annen side av livet!

    Galleri

    Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!