Inkas 495

36 kg
vekt
2
personer
Linder

Inkas 495

Varenr.: LIN495i-22
Veil. utsalgspris fra
17,315,-
Frakt og klargjøring kan tilkomme

For et friere liv!

Vi anbefaler at du prøver kanopadling. Kanopadling leder deg langt vekk fra din stressende hverdag og fører deg nærmere deg selv. Og også nær de du deler opplevelsen med. Med en Inka forflytter du deg uten anstrengelse. Og du kan gjøre det i miljøer som du ellers ikke når.

Bygget i et materiale i evig sykulus, er en Inka-kano det mest fornuftige valget du kan ta når du beveger deg i de mest følsomme omgivelsene. Den lave egenvekten i kombinasjon med skrogformen gjør at du enkelt kan manøvrere kanoen selv i smale passasjer.

Siden lanseringen i 1981 har Inkas blitt verdsatt for sin ekstreme holdbarhet. En Inka tåler mye og er derfor en favoritt også blant utleiere.Inkaene er sjødyktige og - usynkbare. Inkaer er kanoer som setter deg - og miljøet - først.

Inka kanoer fås i 3 lengder 465 cm, 495 cm og 525 cm med en bredde på opptil 90 cm og plass til 2 til 3 personer. Alle med lav vekt - 28 til 38 kg - noe som betyr at du enkelt kan håndtere Inka.

Inkas 495 - har riktig størrelse for to personer, og har skikkelig plass til bagasjen. Egnet for helgeturer og utleie. Usenkbar. 3 års garanti. Godkjent av Det Norske Veritas. Padleårer, redningsvest, kanovogn, osv. som tilbehør

Mål og vekt
Vekt
36 kg
Bredde
900 mm
Annet
Max. antall passasjerer
2 stk.
Størrelse og vekt
Lengde
4950 mm

Galleri