Arkip 460

Arkip 460

Arkip 460 er best i test! Den er solid, romslig, trygg og planer lett. Båten egner seg for familieutflukter til vannskikjøring, transport eller fiske. Arkip 460 har gode sjøegenskaper og er enkel å håndtere.

Varenr.: ARKIP-460
Motor:
Veil. utsalgspris fra
215 300,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

460 Arkip er liten utvendig men stor innvendig. Dette gjør at denne båten kan konkurrere med større båter hvis det er det indre rom som er viktig for deg! Dette er en solid, trygg og planende båtmodell med overraskende stødig gange i sjøen. Den er godt egnet for en rekke fritidsaktiviteter som f eks vannski og fiske i hav og innsjø. Arkip 460 er også en utmerket transportbåt med store indre stuerom. Den er lett å transportere og å håndtere. Passer til motorer opp til 50 hk for de som ønsker å kjøre fort, men kjører også utmerket med mindre motorer. Utstyrt med et gripevennlig rekkverk med pulpit, aluminiumsdørk, badestige, automatisk lensing av vann med Johnsson helautomatiske lensepumpe, 150 cm stangholder, konsoll, lanterner og sjenerøs person- og stueromsplass. Klasse 3 godkjente låsøyne forut og akter. For de som ønsker det, finnes det mye originaltilbehør for å komplettere båten. På denne måten kan du tilpasse båten for alt fra fiske, vannski eller bare som en bruksvennlig familiebåt. Ny mørkblå dekorstripe på båtsiden for 2021-sesongen. Et svært miljøvennlig båttvalg! 460 Arkip er produsert i Sverige med korrosjonsbestandig aluminium av høy kvalitet, tilsvarende behandling som brukes i flykonstruksjon. Godkjent av Det Norske Veritas. ID -merking med Securmark.

Mål og vekt
Vekt
292 kg
Lengde
4600 mm
Bredde
1850 mm
Skrogtykkelse
2.4 mm
Nyttelast
0
Høyde
1420 mm
Annet
Max. antall passasjerer
5 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Motor
Max. motoreffekt
50 hk

  Inkludert utstyr

  Utstyrt med styrekonsoll, et solid rekkverk, lett å gripe håndløper inkludert haifinner, aluminiumsdørk, badestige, automatisk lensepumpe, 150 cm stangboks, lanterner (LED foran) og sjenerøse person- og oppbevaringsplasser.

  Arkip 460 har god sikt med høye vindskjermer

  Arkip 460 er en solid, planende båtmodell med overraskende trygg gange i sjøen. Både fører- og co-pilotsplasser er utstyrt med en høy vindskjerm. Arkip 460 leveres med styrekonsoll og Garmin GPS/ekkolodd 7-tommers skjerm. Plass til innfelte kontroller. Fordekket er utstyrt med gode stuverom. Arkip 460 er egnet for en rekke fritidsaktiviteter som f eks vannski og fiske i hav og innsjøer. Arkip 460 er også en utmerket transportbåt og også lett å spore. Motorvalg på denne båten er opptil 50 Hk. Arkip 460 er utstyrt med styrekonsoll, et solid rekkverk, gripevennlige håndtak med haifinner, aluminiumsdørk, badestige, automatisk lensepumpe, 150 cm stangholder, lanterner (LED foran) og sjenerøs plass både for folk ombord og oppbevaring. Kan utstyres med sol/fiskedekk i front og sitteputer i hekken.

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!