Arkip 460

Linder

Arkip 460

Varenr.: model-LIN460AN
Motor:
Veil. utsalgspris fra
189,000,-
Frakt og klargjøring kan tilkomme

460 Arkip er liten utvendig men stor innvendig. Dette gjør at denne båten kan konkurrere med større båter hvis det er det indre rom som er viktig for deg!

Dette er en solid, trygg og planende båtmodell med overraskende stødig gange i sjøen. Den er godt egnet for en rekke fritidsaktiviteter som f eks vannski og fiske i hav og innsjø. Arkip 460 er også en utmerket transportbåt med store indre stuerom. Den er lett å transportere og å håndtere. Passer til motorer opp til 50 hk for de som ønsker å kjøre fort, men kjører også utmerket med mindre motorer.

Utstyrt med et gripevennlig rekkverk med pulpit, aluminiumsdørk, badestige, automatisk lensing av vann med Johnsson helautomatiske lensepumpe, 150 cm stangholder, konsoll, lanterner og sjenerøs person- og stueromsplass. Klasse 3 godkjente låsøyne forut og akter. For de som ønsker det, finnes det mye originaltilbehør for å komplettere båten. På denne måten kan du tilpasse båten for alt fra fiske, vannski eller bare som en bruksvennlig familiebåt. Ny mørkblå dekorstripe på båtsiden for 2021-sesongen.


Et svært miljøvennlig båttvalg! 460 Arkip er produsert i Sverige med korrosjonsbestandig aluminium av høy kvalitet, tilsvarende behandling som brukes i flykonstruksjon. Godkjent av Det Norske Veritas. ID -merking med Securmark.

Mål og vekt
Vekt
292 kg
Bredde
1850 mm
Annet
Max. antall passasjerer
5 stk.
Motor
Max. motoreffekt
50 hk
Størrelse og vekt
Lengde
4600 mm

Galleri