Arkip 530 BR

Arkip 530 BR

Arkip 530 BR er en allsidig aluminiumsbåt egnet for en rekke fritidsaktiviteter som vannski og fiske i både hav og innsjøer. Store stuverom og fleksible sitteplasser gjør den egnet også som transportbåt. Båten er lett å transportere og håndtere, og den passer til motorer opp til 100 hk. Den har gripevennlige rekker, aluminiumsdørk og badeplattformer med badestige, samt både automatisk og manuell lensepumpe.

Varenr.: ARKIP-520-BR
Motor:
Veil. utsalgspris fra
440 895,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Arkip 530 BR er godt egnet for en rekke fritidsaktiviteter som f eks vannski og fiske i hav og innsjø. Arkip 530 BR er også en utmerket transportbåt med store stueverom og mange sitteplasser. Innredningen er modulbasert og kan raskt endres dersom man for eksempel ønsker mer dørkplass. Den er lett å transportere og håndtere. Passer til motorer opp til 100 hk for de som ønsker å kjøre fort, men kjører også utmerket med mindre motorer. Arkip 530 BR er utstyrt med gripevennlige rekker med pulpit, aluminiumsdørk og badeplattformer med badestige. Den har selvlensing og både automatisk og manuell lensepumpe som backup. Den har klasse 3 godkjente låsebøyle foran og bak. Det finnes mye originaltilbehør for å komplettere båten. På denne måten kan du tilpasse båten for alt fra fiske, vannski eller bare som en bruksvennlig familiebåt. Den mørkblå dekorstripe på båtsiden er ny for 2021-sesongen. Dette er et svært miljøvennlig båtvalg! 530 Arkip er produsert i Sverige med korrosjonsbestandig aluminium av høy kvalitet, sammen behandling som brukes i flykonstruksjon. Godkjent av Det Norske Veritas. ID -merking med Securmark.

Mål og vekt
Vekt
610 kg
Lengde
5300 mm
Bredde
2140 mm
Skrogtykkelse
2.7 mm
Nyttelast
675
Høyde
1780 mm
Annet
Max. antall passasjerer
6 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Motor
Max. motoreffekt
100 hk

  Inkludert utstyr

  Dobbeltkonsoll med fast dør, Garmin GPS UHD 92SV Plus uten XDCR, giver til Garmin SideVü GT52, justerbart giverfeste, automatisk lensepumpe, rekkverk og haifinne i eloksert aluminium, skli-sikkert aluminiumsdørk, to stolovertrekk, badeplattform med badestige, aktertofte/baksete med akterputer, to gassdempende komfortstoler med oppfellbar setepute (justerbare i høyde og sideveis), 10 stuverom hvorav 3 låsbare og 2 avtagbare, akterpresenning, fast drivstofftank 67 liter, plass til to løse tanker, C-tec uttak, strømuttak med 12V, navigasjonslys med LED lanterne i front og akter (avtagbar), hovedstrømbryter med automatsikringer, låsebøyle foran og bak, manuell pumpe, 4 pullerter, lenseplugg, brannslukker, Securmark tyverimerking. Godkjent av DNV.

  Arkip 530 BR med masse plass

  Arkip 530 BR er hele 220 cm bred. Og legger du til lengden, 530 cm, har du en stor båt med plass til opptil 6 personer. En båt godt tilrettelagt for lengre turer til sjøs. Harmoniske linjer skapt med det typiske Linder-konseptet - et formstrukket skrog - gir ikke bare Arkip 530 BR en trygg og velbalansert tur, den er iøynefallende vakker. Den slanke formen med en skrogvinkel på 16° gir en lav planingsterskel som gir muligheten for fart. Som en av de letteste i klassen, ca 450 kg, når du opp til 38 knop med en 100 hk motor (anbefalt 70-100 hk). Arkip 530 BR er rikt utstyrt som standard. Det doble styrekonsollet med dør, komfortstoler med ip up, 9 tommers GPS, fast tank, oppbevaringsplasser, integrerte trapper og betydelige badeplattformer er noen eksempler. Arkip 530 BR er, som alle Linder-båter, svært trygg. Oppdrift i skrogsidene, selvlensing og det åpenbare, et 2,7 mm aluminiumsskrog – gir deg en trygg opplevelse selv om du skulle gå på grunn. Bruk din Arkip 530 BR som arbeidsbåt eller bare for moro skyld.

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!